Nationale Rollatorloop stimuleert ouderen in beweging te blijven

Op 22 mei vindt in het Olympisch Stadion de Nationale Rollatorloop plaats. Dit evenement is een initiatief van het Olympisch Stadion Amsterdam en stimuleert ouderen om in beweging te blijven. Deelname aan het evenement is gratis en de rollator dient als toegangsbewijs.

Deelnemers staat een groots evenement te wachten met de Olympische vlam, live muziek en eten en drinken. Het aantal rondes dat men moet lopen, maakt niet uit. Deelname, en daarmee dus bewegen, is belangrijker dan winnen. Iedereen gaat aan het einde van de dag naar huis met een medaille en oorkonde.

Programma

  • 14:00 uur: Inloop met Fanfare Accu, koffie/thee en taart
  • 14:30 uur: Welkom, Amsterdamse meezingers met Joki Beerendonk, finalist Ouderen Songfestival 2022
  • 15:00 uur: Warming-up onder leiding van Corpus Vitae
  • 15:15 uur: Startschot Rollatorloop
  • 16:00 uur: Muzikaal intermezzo met Joki
  • 16:30 uur: Einde

Heeft jouw zorginstelling interesse om mee te doen? Aanmelden kan eenvoudig via deze link.

Deel dit artikel