Over Patrick

Heb jij behoefte aan deskundig advies, begeleiding of een sparringpartner op het gebied van automatisering? Dan is ICT-adviseur Patrick van Lonkhuijzen de specialist die je zoekt. Maak kennis met Patrick!

Als zoon van een neuroloog en door zijn werkervaring bij ggz-instellingen, voelt Patrick zich nauw verbonden met de zorg. Tijdens zijn studie Econometrie komt hij via een uitzendbureau terecht bij een bedrijf in koelapparatuur, als softwareontwikkelaar. In de ICT voelt Patrick zich helemaal op zijn plek. Hij vervolgt zijn carrière daarom in diverse ICT-functies. Van softwareontwikkelaar en coördinator planning & support tot teamleider systeembeheer & telematica. Dit doet hij onder andere voor de grote ggz-instellingen Rivierduinen en inGeest. Sinds 2017 zet Patrick zich als ICT-adviseur bij Intrakoop enthousiast in voor een betere zorg. 

‘Ik kijk naar de vraag áchter de vraag’

Patrick: ‘Ik help onze leden in de zorg om IT optimaal in te zetten tegen de best mogelijke voorwaarden. Zowel functioneel als financieel. Ik heb in mijn loopbaan vaak gezien waar het aan schort op ICT-gebied; er is nog veel te winnen. Veel zorginstellingen staan voor vergelijkbare uitdagingen en kunnen hun voordeel doen met onze kennis. Ik kan kijken in de keuken van wel 550 leden; wat ik bij de een leer kan ik bij de ander weer inbrengen. Mijn kennis van zorgprocessen en ICT-oplossingen combineer ik met de marktkennis van onze partners. Daarbij kijk ik naar de vraag áchter de vraag van de zorginstelling, samen komen we tot een pragmatische oplossing.’ 

Waarmee helpt Patrick jouw organisatie?

Patrick is jouw organisatie graag van dienst met:

 • advies over inrichting van de ICT-omgeving;
 • advies over en begeleiding bij aanschaf van ICT-oplossingen;
 • ontsluiten van een netwerk dat onder andere kan ondersteunen bij:
  o aanschaf en implementatie van ICT-oplossingen;
  o aansturen projectorganisatie;
  o advies, selectie en implementatie van beveiligingsoplossingen;
  o Microsoftscans of audits.

Neem contact op

Patrick van Lonkhuijzen
Consultant
 • 06 55 72 12 81
Patrick