Over Saskia

Onze leden willen wij altijd zo goed mogelijk ondersteunen. Ook ‘achter de schermen’ zijn onze bevlogen mensen in de weer voor jouw organisatie. Medewerker Servicedesk Saskia Boudewijns bijvoorbeeld. Maak kennis met Saskia!

In 30 jaar tijd doorloopt Saskia een kleurrijke carrière ‘in de verf’. Na een opleiding in de detailhandel werkt ze als commercieel administratief medewerker, assistent salesmanager en business support medewerker bij onder andere AkzoNobel. Vervolgens geeft Saskia vanaf 2020 ruimte aan haar verzorgende kwaliteiten in haar eigen pedicuresalon. Spijtig genoeg moet ze vanwege haar gezondheid hiervan afscheid nemen. Gelukkig weet een van haar klanten een functie voor Saskia waarin zij haar ondersteunende talenten nog wél kan inzetten: in 2022 start ze als medewerker Servicedesk bij Intrakoop.

‘Door collega’s en leden te ondersteunen kan ik iets betekenen voor de zorg’

Saskia: ‘Als medewerker Servicedesk sta ik altijd klaar voor collega’s en leden. Daarbij geldt voor mij: hoe hectischer de dag, hoe beter. Ik neem de telefoon aan, reageer op inkomend mailverkeer en biedt collega’s een helpende hand. Het ene moment ben ik etiketten of congresbadges aan het maken, het andere moment verzorg ik contractadministratie. Intrakoop kijkt op zoveel vlakken naar betaalbare zorg, van energie tot voeding en van ICT tot medicijnen; dat maakt het werk enorm veelzijdig. De Servicedesk is de ondersteunende afdeling die als spin in het web zorgt dat vragen op al die gebieden bij de juiste persoon terechtkomen. Door collega’s en leden optimaal te ondersteunen, kan ik zo indirect iets betekenen voor de zorg.’

Hoe draagt Saskia bij aan goede, betaalbare zorg?

Saskia staat de segmenten Eten & Drinken en Advies & Maatwerk bij met:

  • secretariële en administratieve ondersteuning aan inkopers, leden en leveranciers;
  • verzamelen en analyseren van omzetgegevens binnen het segment;
  • correcte en betrouwbare contract-, deelname- en intekenadministratie.

Neem contact op

Saskia Boudewijns
Coordinator Binnendienst
  • 073 21 21 200
Saskia