Over Arjan

Onze leden willen wij altijd zo goed mogelijk ondersteunen. Ook ‘achter de schermen’ zijn onze bevlogen mensen in de weer voor jouw organisatie. ICT-medewerker Arjan Blankers bijvoorbeeld. Maak kennis met Arjan!

Eén ding valt op aan de loopbaan van Arjan: iedere tien jaar komt er een nieuwe baan op zijn pad. Hij werkt na de MTS en militaire dienst achtereenvolgens bij IT-bedrijf Nixdorf Computer, marktonderzoeksbureau IRI en de technische groothandel Würth Nederland. In die drie decennia ontwikkelt hij zich van technicus en systeembeheerder tot projectleider en ICT-manager. Dan merkt hij dat leidinggeven hem geen energie meer geeft. Gelukkig stelt een recruiter hem in 2019 voor bij Intrakoop. Nu zet Arjan als ICT-medewerker zijn scherpzinnige blik en doorzettingsvermogen voor ons in.

‘Wij zorgen ervoor dat onze systemen goed op orde zijn voor onze leden’

Arjan: ‘Voor mij is ICT méér dan werk; techniek is ook mijn hobby. Dat maakt dat ik met veel plezier ICT-ondersteuning verzorg bij Intrakoop, in welke vorm dan ook. Ik help bijvoorbeeld collega’s bij technische problemen, maar ik zet ook mijn Excelkennis in bij de complexe verwerking van bonussen voor leden. Uiteraard spring ik graag bij als we binnen Intrakoop onze dienstverlening willen verbeteren met bepaalde ICT-projecten. Overigens is veel van onze ICT uitbesteed, maar we onderhouden nauw contact met onze leveranciers. Zo zorgen we dat zij de juiste dingen doen en de systemen goed op orde hebben voor onze leden.’

Hoe draagt Arjan bij aan goede, betaalbare zorg?

Arjan ondersteunt leden indirect met:

  • verzamelen en analyseren van omzetgegevens en bonusadministratie;
  • coördinatie en uitvoering van ICT-projecten;
  • analyse en beantwoording ICT-vragen van collega’s, leden en leveranciers;
  • cybersecurity awareness: bewust maken van de risico’s van cybercriminaliteit.

Neem contact op

Arjan Blankers
Medewerker ICT
  • 06 21 62 34 02
Arjan