Over Simon

Behoefte aan een professioneel en passend ICT-advies? Simon Kuipers, productgroepmanager ICT, weet alles over slimme ICT-oplossingen. Daarmee kan jouw organisatie de digitale toekomst tegemoet. Maak kennis met Simon!

Na zijn middelbare school gaat Simon aan het werk als financieel administratief medewerker. Daarbij komt hij in aanraking met de eerste pc’s; het prille begin van een stormachtige ontwikkeling op ICT-gebied. Simon besluit een studie Bedrijfskunde te volgen en doet daarna veel ervaring op als adviseur bij diverse ICT-bedrijven. Zo is hij commercieel manager bij Getronics en bij Dustin Nederland. Na verschillende managementfuncties op ICT-gebied in het bedrijfsleven komt in 2020 Intrakoop op zijn pad. Met zijn brede kennis en ervaring draagt hij bij aan ICT-oplossingen om de zorg te helpen goed voorbereid te zijn op de (digitale) toekomst.

‘Wij kunnen het verschil maken in de digitale transformatie’

Simon: ‘Goede zorg is steeds meer afhankelijk van een goed werkende IT-omgeving en betrokken partners. Door de stijgende vraag naar zorg en de krapte op de arbeidsmarkt moet de zorg goedkoper, slimmer en sneller. ICT moet daar een belangrijke bijdrage aan leveren. Er verandert veel op technologisch gebied en de ontwikkelingen gaan snel. Cloudmigratie, datagedreven werken, moderne werkplekken en zorg leveren op afstand is de nieuwe standaard. Naast alle voordelen levert dit ook een grotere noodzaak op voor het beveiligen van gegevens. Zorgorganisaties worden helaas in toenemende mate slachtoffer van cybercriminaliteit. Dit is een niet te onderschatten risico. Het geeft mij voldoening dat ik de zorg kan helpen passende oplossingen te vinden. Ik vervul een verbindende rol en breng de juiste partijen bij elkaar. Wij kunnen het verschil maken in de digitale transformatie. Dat helpt de zorg enorm om de huidige uitdagingen het hoofd te bieden.’

Hoe ondersteunt Simon jouw organisatie?

Simon helpt jouw organisatie graag met:

  • sparren en adviseren over passende, op de zorg gerichte ICT-oplossingen;
  • adviseren en ontwikkelen van een goed beheerde, veilige ICT-omgeving;
  • contractmanagement, licentiebeheer en begeleiding bij de inkoop van ICT-oplossingen;
  • aanbesteding of heronderhandeling van contracten met ICT-leveranciers.

Neem contact op

Simon Kuipers
Productgroepmanager ICT & Digitalisering
  • 06 54 77 10 26
Simon