Over Simon

Behoefte aan een professioneel en passend ICT-advies? Simon Kuipers, productmanager ICT, weet alles over slimme ICT-oplossingen. Daarmee kan jouw organisatie de digitale toekomst tegemoet. Maak kennis met Simon!

Na zijn middelbare school gaat Simon aan het werk als administratief financieel medewerker. Daarbij komt hij in aanraking met de eerste pc’s; het prille begin van een stormachtige ontwikkeling op ICT-gebied. Simon besluit een opleiding Bedrijfskunde te volgen en doet daarna breed ervaring op als adviseur bij diverse ICT-bedrijven. Zo is hij commercieel manager bij Getronics en bij Dustin Nederland. Na verschillende commerciële managementfuncties op ICT-gebied komt in 2020 Intrakoop op zijn pad. Met zijn brede kennis en ervaring draagt hij graag bij aan slimme ICT-oplossingen om de zorg te helpen goed voorbereid te zijn op de toekomst.

‘Wij kunnen het verschil maken in de opmaat naar datagedreven werken’

Simon: ‘Goede zorg is steeds meer afhankelijk van goede IT-diensten. Door de stijgende vraag naar zorg en krapte op de arbeidsmarkt moet de zorg goedkoper, slimmer en sneller. ICT kan een belangrijke bijdrage daaraan leveren. Er verandert veel op technologisch gebied en de ontwikkelingen gaan snel. Datagedreven werken, migreren naar moderne werkplekken en zorg leveren op afstand zijn aan de orde van de dag. De noodzaak van het beveiligen van gegevens wordt steeds meer erkend. Gelukkig, want ook zorgorganisaties worden slachtoffer van cybercriminaliteit. Cybersecurity ligt mij na aan het hart. Het geeft mij voldoening dat ik de zorg kan helpen passende oplossingen hiervoor te vinden. Ik vervul een verbindende rol en breng de juiste partijen bij elkaar. Wij kunnen het verschil maken in de opmaat naar datagedreven werken; daar wordt de zorg beter van.’

Hoe ondersteunt Simon jouw organisatie?

Simon helpt jouw organisatie graag met:

  • sparren en adviseren over passende, op de zorg gerichte ICT-oplossingen;
  • adviseren en ontwikkelen van een goed beheerde, veilige ICT-omgeving;
  • contractmanagement, licentiebeheer en begeleiding bij de inkoop van ICT-oplossingen;
  • aanbesteding of heronderhandeling van contracten met ICT-leveranciers.

Neem contact op

Simon Kuipers
Productgroepmanager ICT
  • 06 54 77 10 26
Simon