Over Astrid

Als Contractmanager Facilitaire Diensten helpt Astrid Willemsen jouw organisatie graag verder. Maak kennis met Astrid!

"Ik wil ook fysiotherapeut worden!;, denkt Astrid wanneer zij zelf bij een fysiotherapeut terechtkomt en merkt hoe goed zij geholpen is. Haar loopbaan begint 32 jaar geleden als fysiotherapeut bij ouderenzorgorganisatie De Wever in Tilburg.

Ze groeit door naar functies als arbocoördinator en facilitair manager. Komt terecht bij de afdeling Inkoop waar zij zich specialiseert op dit gebied (Nevi 1 en 2). Sinds 2017 versterkt zij het Intrakoopteam als Inkoopmanager/productmanager Facilitair en nu als Contractmanager Facilitaire Diensten. Haar specialiteit: textieldienstverlening.

'Ik deel graag mijn kennis over de wonderschone wereld van textiel.'

Astrid: 'Het leukste van mijn baan? Dat ik leden écht goed kan helpen met mijn specialistische inkoopkennis op textielgebied. Ik kom over de vloer bij leden en leveranciers in het hele land en ken daardoor de textielmarkt behoorlijk goed. Als intermediair voor leden en leveranciers voer ik gesprekken op alle niveaus, van directie tot linnenkamer. Ik zoek graag naar pragmatische oplossingen in verandertrajecten. Hoe kan het beter en anders? Er komen innovaties aan in de zorg en ook in de wereld van textielverzorging. De robotisering zal bijvoorbeeld verder toenemen. Ik houd mijn kennis op dit vlak graag bij om onze leden goed te kunnen adviseren.'

Waarmee helpt Astrid jouw organisatie?

Astrid begeleidt jouw organisatie graag bij:

  • het ontwikkelen van visie en beleid voor textiel;
  • inkooptrajecten of heronderhandelingen op textielgebied;
  • monitoren, benchmarken en optimaliseren, van beleid tot en met uitvoering rondom reiniging en onderhoud van textiel;
  • contractmanagement: verlopen de contractafspraken naar wens? Waar liggen kansen om te verbeteren? Zo nodig, gaat ze samen met jouw zorgorganisatie opnieuw in onderhandeling met leveranciers.

Neem contact op

Astrid Willemsen
Contractmanager Facilitaire Diensten
  • 06 57 90 38 86
Astrid