Over Cintia

Onze leden willen wij altijd zo goed mogelijk ondersteunen. Ook ‘achter de schermen’ zijn onze bevlogen mensen in de weer voor jouw organisatie. Communicatieadviseur Cintia Stekelenburg bijvoorbeeld. Maak kennis met Cintia!

Na studies Italiaans, Internationale betrekkingen en Rechten zet Cintia haar kennis eerst in als ondernemingsraadsecretaris bij een verzekeringsmaatschappij en vervolgens als bestuurssecretaris bij een groot pensioenfonds. Eenmaal aan de slag bij het pensioenfonds trekt de communicatie. Cintia buigt zich onder andere over pensioencommunicatie, jaarverslagen en de website. Na een zijstap vanwege het ouderschap zet Cintia een eigen communicatiebureau op om diverse klanten te helpen bij strategische communicatie, marketingcommunicatie en copywriting. Vanuit haar enthousiasme voor bedrijfscommunicatie zoekt Cintia daarnaast een baan als communicatieadviseur. Die vindt ze in november 2022 bij Intrakoop.

‘Hoe meer leden zijn aangesloten, hoe meer zij voordeel hebben van de community’

Cintia: ‘Het is mijn taak om ervoor te zorgen dat leden weten wat Intrakoop voor hen kan betekenen en daar ook gebruik van maken. Online communicatie speelt daarin een belangrijke rol. Bij collega’s haal ik kennis op die ik via de nieuwsbrief, website en LinkedIn deel met onze leden. Daarnaast bied ik onder andere communicatieondersteuning aan het segment Facilitaire Diensten. Ook zet ik mij in voor de Intrakoopcommunity. Op dit online platform komen leden, leveranciers en mijn collega’s samen om kennis te delen en samen te werken. Het gaat erom dat de community de zorg vooruithelpt door een sneller en efficiënter inkoopproces. Ik stimuleer leden om deel te nemen. Immers, hoe meer leden zijn aangesloten en samenwerken, hoe meer voordeel zij hebben van de community.’

Hoe draagt Cintia bij aan goede, betaalbare zorg?

  • Leden en andere belanghebbenden informeren over de dienstverlening en specialistische kennis van Intrakoop op het gebied van facilitaire dienstverlening.
  • Actualiseren en optimaliseren van de Intrakoopwebsite en het ledenportal.
  • Intrakoop als deskundige inkoopcoöperatie positioneren in het zorglandschap.

Neem contact op

Cintia Stekelenburg
Communicatieadviseur
  • 06 26 84 95 71
Cintia