Over Gerdi

Kun jij professionele begeleiding gebruiken bij het verduurzamen van je zorgorganisatie? Consultant Gerdi Broers-Haisma helpt je graag verder. Maak kennis met Gerdi!

Haar eerste baan vindt Gerdi in onverwachte hoek: de logistieke sector. Na haar bachelor Toerisme & Reisorganisatie en een master Tekst & Communicatie geeft zij hier vorm aan de nieuwe functie relatiebeheerder. Zij ontdekt hoe interessant ICT is. Daarna werkt ze enige tijd als project- en accountmanager voor een ICT-bedrijf en geeft advies over het digitaliseren van bedrijfsprocessen. Als Gerdi moeder wordt, bezint zij zich op haar verdere loopbaan. Ze merkt dat duurzaamheid een thema is waarvan haar hart sneller gaat kloppen. Ook daarbij gaat het om verandering in het gedrag van medewerkers. Ze wil deze ervaring vanuit de ICT-wereld graag inzetten voor een duurzamere zorg. In 2019 gaat ze aan de slag als consultant Advies & Maatwerk bij Intrakoop.

‘Ik help leden concrete stappen zetten naar een duurzamere organisatie’

Gerdi: ‘Ik maak mij graag hard voor het verduurzamen van organisaties. Daarom attendeer ik leden op mogelijkheden om duurzamer in te kopen. Ook help ik hen concrete stappen zetten naar een duurzamere organisatie. We hebben daarvoor een programma duurzaamheid ontwikkeld. Als consultant ondersteun ik daarnaast leden bij de inkoop op tactisch en strategisch niveau. En ik ben als inkoper gedetacheerd bij een verpleeg- en verzorgingstehuis, waar ik de inkoopprocessen ondersteun en het inkoopbeleid herijk en implementeer. Die afwisseling van werkzaamheden vind ik erg leuk. De coöperatiegedachte van Intrakoop spreekt mij daarbij erg aan. We kijken verder dan een winstoogmerk en helpen zo goede zorg betaalbaar te houden en te verduurzamen.’

Waarmee ondersteunt Gerdi jouw organisatie?

Gerdi helpt jouw organisatie graag met:

  • begeleiding bij en advies over het verduurzamen van je zorgorganisatie;
  • integreren van maatschappelijk verantwoord ondernemen en duurzaamheid in de bedrijfsvoering en inkoop;
  • inkoopadvies en -ondersteuning.

Neem contact op

Gerdi Broers
Consultant duurzaamheid
  • 06 12 76 76 77
Gerdi