Over David

Wel eens overwogen jullie energiecontract onder de loep te nemen? En misschien meer duurzame keuzes te maken? Als productgroepmanager Energie begeleidt David Hoorn graag dit proces. Maak kennis met David!

Vanuit een brede interesse voor dienstverlening kiest David voor de hbo-opleiding Management, economie en recht. Hij verwacht dan nog niet dat hij 15 jaar later specialist is in de inkoop van energie op de groothandelsmarkt. Maar zijn eerste baan, bij een energieleverancier, blijkt een schot in de roos. Daar ontwikkelt hij zich tot accountmanager grootzakelijk. In 2018 maakt hij de overstap naar Intrakoop, naar ‘de andere kant van de tafel’. Als productgroepmanager Energie zet hij zich nu in voor duurzame, betaalbare energie voor leden.

‘Ik vertaal een individuele vraag naar iets waaraan alle leden iets hebben’

David: ‘Mijn rol bij Intrakoop past mij als een handschoen. Ik heb de vrijheid om het land te doorkruisen en ga in gesprek met leden over hun energiecontracten. Hierbij vertaal ik een individuele vraag naar iets waaraan alle leden iets hebben. Zo kopen we sinds 2019 uitsluitend duurzame elektriciteit in van windenergie. Met deze overeenkomsten helpen wij de zorg aan duurzame energie tegen gunstige prijzen. Dankzij sociale afspraken met de leveranciers komen er bovendien meer mensen duurzaam aan werk. Ik ervaar dat dit soort afspraken goed aansluit bij de wensen van de bewuste, eerlijke mensen die ik ontmoet in de zorg.’

Hoe helpt David jouw organisatie?

David biedt jouw organisatie als specialist in de energiemarkt:

  • solide en doelgerichte inkoopsamenwerking met leveranciers en andere stakeholders;
  • inkoopstrategieën of begeleiding bij de inkoop van energie;
  • heronderhandeling van energiecontracten en contractmanagement;
  • gedegen advies over optimaal energierendement, energiebesparing en verduurzaming van energie zoals met zonnepanelen en ledverlichting.
  •  

Neem contact op

David Hoorn
Productgroepmanager Energie
  • 06 52 75 28 84
David