Over Linda

Lekker, gezond eten in een prettige ambiance geeft een goed gevoel. Linda van Lievenoogen, Productgroepmanager Facilitaire Diensten, deelt graag haar brede marktkennis om met jouw organisatie te komen tot een passend, betaalbaar concept. Maak kennis met Linda!

Een grote passie voor eten & drinken heeft Linda al zo lang zij zich herinnert. In haar werk ziet zij die terug na haar studie Commerciële economie en een baan als inkoper voor een Japans bedrijf. Ze wordt inkoper bij de inkoopcoöperatie Superunie en houdt zich naast Inkoop bezig met productontwikkeling, zoals de koelverse maaltijd. Vervolgens reist Linda 13 jaar de wereld over als marketeer bij glasfabrikant Royal Leerdam. Dan gaat het knagen. Via haar moeder komt zij in aanraking met de zorg en ontdekt zij hoe belangrijk eten & drinken is voor patiënten. Daar wil Linda méér uit halen. Na een MBA gaat zij in 2012 enthousiast  aan de slag voor Intrakoop. 

‘Eten & drinken verbindt mensen’

Linda: ‘Eten & drinken gaat niet alleen over voeden; het is een moment op de dag waarnaar je uitkijkt. Het verbindt mensen. Je kunt er tot op bepaalde hoogte zelfs je ziektebeeld mee sturen. Dit drijft mij om er kwalitatief meer uit te halen dan nu gebeurt. In gesprek met leden krijg ik helder wat hun behoeften zijn, nu en in de toekomst. Ik ken de mogelijkheden op de markt, zit vol ideeën en spar graag over wat er anders of beter kan. Vervolgens ga ik aan tafel met leveranciers en ook met fabrikanten, op zoek naar haalbare oplossingen. Ik ben erg voor het delen van kennis, samen komen we tot nieuwe inzichten en een optimaal resultaat!’ 

Waarmee helpt Linda jouw organisatie?

Linda begeleidt jouw organisatie graag bij:

  • ontwikkeling van visie, beleid en verbeterprocessen voor eten & drinken;
  • doelgerichte inkoopsamenwerking met distributeurs en fabrikanten; 
  • contractmanagement en complexe vraagstukken over het optimaliseren van contracten. 

Neem contact op

Linda van Lievenoogen
Productgroepmanager Facilitaire Diensten
  • 06 55 72 12 83
Linda