Over Elly

Onze leden willen wij altijd zo goed mogelijk ondersteunen. Ook ‘achter de schermen’ zijn onze bevlogen mensen in de weer voor jouw organisatie. medewerker Finance Elly Vink bijvoorbeeld. Maak kennis met Elly!

Op stage voor haar mbo-opleiding Administratie ontdekt Elly al haar liefde voor cijfers. Bij een bank is ze dan een van de weinige stagiairs die met plezier haar tanden zet in ingewikkelde cijfermatige administratie. Vol enthousiasme start ze na haar opleiding als administratief medewerker bij een technische groothandel. Als haar gezin roept, zet zij zich vervolgens volop in voor haar familie, school en omgeving. Na tien jaar voelt Elly ruimte voor een carrièrevervolg en komt ze terecht op de administratie van een bouwmarkt. Toch mist ze daar na een paar jaar de uitdaging van complexe berekeningen. Via een advertentie ontmoet ze in 2012 Intrakoop en al snel start ze bij ons als medewerker Finance.

‘Wij berekenen voor leden op welke korting ze recht hebben’

Elly: ‘Als financieel medewerker heb ik weinig direct contact met leden. Maar ik doe het grootste deel van mijn werk wel indirect voor hen. Dat is bijvoorbeeld zo bij de bonusadministratie. Intrakoop is hierbij een tussenpersoon: leveranciers sturen ons alle relevante omzetinformatie, zodat wij kunnen berekenen voor leden op welke korting ze recht hebben. Ik controleer deze administratie en kijk of leden de juiste korting krijgen. Dit lijkt misschien eenvoudig, maar het vraagt secuur werken en dat kost veel tijd. Gelukkig biedt deze complexe administratie precies de uitdaging die ik in eerdere banen zocht.’

Hoe draagt Elly bij aan goede betaalbare zorg?

Elly ondersteunt het team Finance met:

  • secure inkoopadministratie en het verwerken van inkoopfacturen;
  • administratieve ondersteuning van inkopers, leden en consultants van Advies & Maatwerk;
  • bonusadministratie.

Neem contact op

Elly Vink
Medewerker Finance
  • 073 21 21 200
Elly