Over André

Behoefte aan solide advies over je contracten voor facilitaire diensten en vastgoed? André Burnet, contractmanager Facilitaire diensten en vastgoed kijkt graag met je mee. Maak kennis met André!

Omdat hij in de voetsporen van zijn vader wil treden, start André zijn studieloopbaan op de mts Beschermings- en afwerkingstechnieken. Eenmaal afgestudeerd komt hij op een ander spoor: André belandt in de inkoop bij linnenspecialist Blycolin. Geboeid door het inkoopvak, volgt hij diverse Nevi-opleidingen om zich hierin te ontwikkelen. 10 jaar later breidt André zijn inkoopervaring uit binnen de wereld van openbare aanbestedingen en contractonderhandelingen, als adviseur inkoop bij sociaalwerkbedrijven. Nog eens 15 jaar later ontstaat, mede door het verlies van een familielid, behoefte aan werk waarin hij binnen de zorg maatschappelijk meer van betekenis kan zijn. André vindt dat bij Intrakoop, waar hij in 2022 start als contractmanager.

‘Hoe maken we binnen de keten duurzame keuzes voor een haalbaar budget?’

André: ‘Als contractmanager richt ik mij op alles wat in en om een zorgorganisatie gebeurt, zoals de inrichting en kantoorartikelen, maar ook onderhoud en vastgoed. Ik ga in gesprek met leden over hun collectieve en individuele contracten en de bijbehorende leveranciers. Samen kijken we wat er speelt, zoeken we met leveranciers naar oplossingen en komen we tot resultaten. Vanuit mijn Lean-achtergrond weet ik dat eenvoud daarbij de sleutel is: samen kleine stappen zetten om continu te verbeteren. Belangrijk is dan de TCO (Total Cost of Ownership): hoe maken we binnen de keten duurzame keuzes voor een haalbaar budget? Ik zoek samen met de productgroepmanager naar duurzame leveranciers met passende oplossingen. Daarnaast kijk ik proactief mee met leden naar bespaarmogelijkheden.’

Hoe draagt André bij aan goede, betaalbare zorg?

André zet zich op verschillende manieren in voor betaalbare zorg door:

  • contractmanagement en begeleiding bij de inkoop van facilitaire diensten;
  • evalueren en optimaliseren van leveranciersprestaties, bijvoorbeeld door een leveranciersprestatiemeting;
  • gedegen kennis en advies over facilitair management en vastgoed als ook de inkoop die daarbij hoort.

Neem contact op

André Burnet
Contractmanager Facilitaire Diensten en Vastgoed
  • 06 26 02 68 03
André