Over Bram

Wat heeft jouw zorgorganisatie nou echt nodig van Intrakoop, nu en in de toekomst? Dat wil manager Bram Buyserd graag weten. Maak kennis met Bram!

Met een huisartsenpraktijk aan huis komt Bram als kind al in aanraking met de zorg. Toch brengen zijn interesse voor processen en efficiëntie hem eerst op een ander pad. Na zijn bachelor Business studies en master Logistics and Operations management start Bram als regiomanager bij het procesgedreven supermarktconcern Aldi. Toch mist hij daar ruimte voor zijn creativiteit. Geïnspireerd door een opleiding in Lean Six Sigma vindt hij vlot een baan als tactisch inkoper voor internationale scheepsbouwer Royal IHC. Acht jaar reist hij de wereld over, tot hij gaat verlangen naar werk in een branche met meer betekenis. Dat vindt Bram bij Intrakoop: eerst als productmanager en adviseur, inmiddels als manager Coöperatie.

‘Het gaat niet om ons aanbod, maar om wat leden nodig hebben’

Bram: ‘Sinds ik bij Intrakoop werk, houd ik mij bezig met: doen we de juiste dingen en doen we die dingen juist? Het gaat hierbij niet om ons aanbod, maar om wat leden nodig hebben. Hiervoor luisteren we goed naar leden, zodat we hen toekomstgericht en vraaggestuurd kunnen ondersteunen. Eerst richtte ik me hierop als adviseur, maar als manager kan ik die belofte meer kracht bijzetten. Want als coöperatie ontwikkelen we niet alleen dienstverlening vóór onze leden, maar juist ook zoveel mogelijk mét leden. Daarnaast moeten mijn collega’s op de juiste plek zitten. Ik ga daarom met hen in gesprek over hun unieke talenten en hoe ze die voor leden en binnen hun team kunnen inzetten. Zo werken we aan persoonlijke ontwikkeling, maar helpen we ook Intrakoop vooruit!’

Hoe draagt Bram bij aan goede, betaalbare zorg?

Onder Brams veelzijdige werkzaamheden vallen: 

  • managementtaken zoals teams coachen, interne processen stroomlijnen en strategiestukken schrijven;
  • met organisaties en leveranciers concepten ontwikkelen die toekomstbestendig zijn en inkoopprioriteiten verhelderen;
  • strategische samenwerkingen opzetten binnen én buiten Intrakoop.

     

Neem contact op

Bram Buyserd
Manager Coöperatie
  • 06 12 56 89 49
Bram