Over Bram

Tijd voor duurzamer en gezonder voedingsbeleid in jouw zorgorganisatie? Bram Buyserd, inkoper/productmanager Eten & Drinken, kijkt graag mee. Maak kennis met Bram!

Met een huisartsenpraktijk aan huis komt Bram als kind al in aanraking met de zorg. Toch brengen zijn interesse voor processen en efficiëntie hem eerst op een ander pad. Na zijn bachelor Business studies en master Logistics and Operations management start Bram als regiomanager bij het procesgedreven supermarktconcern Aldi. Toch mist hij daar ruimte voor zijn creativiteit. Geïnspireerd door een opleiding in Lean Six Sigma vindt hij vlot een baan als tactisch inkoper voor internationale scheepsbouwer Royal IHC. Acht jaar reist hij de wereld over, tot hij gaat verlangen naar werk in een branche met meer betekenis. Dat vindt Bram bij Intrakoop.

‘Het gaat niet om ons aanbod, maar om wat leden nodig hebben’

Bram: ‘In welke rol ik ook zit, mijn aandacht gaat altijd uit naar efficiëntie en effectiviteit. Daarom stel ik binnen Intrakoop steeds de vraag: doen we de juiste dingen en doen we die dingen juist? Onze leden helpen ons om die vraag te beantwoorden. Het gaat immers niet om ons aanbod, maar om wat zíj nodig hebben. Dat bespreek ik ook met leveranciers, zodat zij datgene aanbieden wat leden zoeken. De data uit de Zorgmonitor Duurzaam en Gezond komen hierbij van pas. Hieruit blijkt welke voeding zorgorganisaties inkopen en hoe duurzaam en gezond die is. De data-analyses helpen om gericht de juiste keuzes te maken. Zo werken we samen aan gezondere, duurzame voeding binnen de zorg.’

Hoe ondersteunt Bram jouw organisatie?

Bram helpt jouw organisatie graag met:

  • breed strategisch inkoopadvies;
  • gedegen kennis en advies over inkoop van duurzame en gezonde voeding.

Neem contact op

Bram Buyserd
Inkoper/productmanager Eten & Drinken
  • 06 12 56 89 49
Bram