Over Anna

Onze leden willen wij altijd zo goed mogelijk ondersteunen. Ook ‘achter de schermen’ zijn onze bevlogen mensen in de weer voor jouw organisatie. Medewerker Finance Anna van der Plaat bijvoorbeeld. Maak kennis met Anna!

Op de middelbare school merkt Anna al dat cijfers haar beter liggen dan talen. Als ze haar diploma heeft behaald, start zij met de vervolgopleiding ‘Praktijkdiploma Boekhouden’. Ze gaat vervolgens werken bij een administratiekantoor. Dan volgt een periode waarin zij vooral druk is met de opvoeding van haar kinderen en vrijwilligerswerk op crèche, school en sportclubs. Zodra de jongste naar de basisschool gaat, combineert Anna haar gezin met een baan als consultatiebureau-assistente en een ondersteunende functie bij het Kruiswerk. In februari 2007 komt Intrakoop op haar pad, waar zij eerst diverse segmenten ondersteunt bij de inkoop. Zij raakt betrokken bij de bonusberekening, waarbij zij veel leert over het opvolgen en verwerken van contractuele afspraken. In 2009 gaat zij verder als medewerker Finance.

‘In ons team kunnen we elkaars werk overnemen, dat maakt ons flexibel en krachtig’

Anna: ‘De zorg zit in mijn dna; naast mijn werk in de zorg ben ik mantelzorger geweest en vrijwilliger bij een hospice. Bij Intrakoop houd ik mij bezig met de debiteurenadministratie. Blijft een betaling uit dan zijn dat niet altijd de gemakkelijkste, maar soms wel onverwacht leuke gesprekken! Verder zorg ik voor de opvolging van financiële, contractuele afspraken. Zo kom ik in beeld na het afsluiten van nieuwe contracten met leveranciers. In ons team kunnen we elkaars werk overnemen, dat maakt ons flexibel en krachtig. Al met al is mijn werk heel afwisselend. En dankzij alle uitdagingen blijven we leren!’

Hoe draagt Anna bij aan goede betaalbare zorg?

Anna ondersteunt het team Finance met:

  • administratieve ondersteuning aan inkopers, leden en leveranciers;
  • debiteurenadministratie en opvolging financiële contractuele afspraken;
  • bonusadministratie.

Neem contact op

Anna van der Plaat-van Zijderveld
Medewerker Finance
  • 073 21 21 200
Anna