Over Monique

Onze leden willen wij altijd zo goed mogelijk ondersteunen. Ook ‘achter de schermen’ zijn onze bevlogen mensen in de weer voor jouw organisatie. Monique Verhoeven, medewerker Servicedesk, bijvoorbeeld. Maak kennis met Monique!

Na een heao-opleiding op het gebied van distributie en logistiek in de jaren ’80, komt Monique terecht bij een transportbedrijf. Ze switcht van baan na een verhuizing en gaat aan de slag als baliemedewerker bij de Rabobank. Dan volgt een tussenstop waarin Monique haar gezin op de eerste plaats zet. Dan hoort zij via een vriendin over Intrakoop en dat wekt haar interesse. Ze start enthousiast bij Intrakoop als medewerker Ledenservice, de huidige Servicedesk.

‘Wij kunnen daadwerkelijk iets betekenen in het betaalbaar maken van zorg ’

Monique: ‘Sinds ik werk voor Intrakoop is de zorg voor mij pas écht gaan leven. Wij kunnen daadwerkelijk iets betekenen in het betaalbaar maken van zorg, daar geloof ik in. Als Servicedesk vormen mijn collega’s en ik het eerste contactpunt voor leden en leveranciers. Daarnaast ondersteun ik onze collega’s van de segmenten Facilitair, Energie, Personeel en ICT. Binnen de Servicedesk ben ik ook het eerste aanspreekpunt voor de leveranciers-prestatiemeting. Het allerleukste aan mijn werk? De diversiteit! Er is veel variatie in contacten én in klussen, van eenvoudig tot ingewikkeld. Er komen altijd wel nieuwe, leuke dingen op mijn pad waarvan ik kan leren. En dat in een fijn team; dat geeft veel voldoening.’

Hoe draagt Monique bij aan goede, betaalbare zorg?

Monique staat de segmenten Facilitair, Energie, Personeel en ICT bij met:

  • secretariële en administratieve ondersteuning aan inkopers, leden en leveranciers;
  • verzamelen en analyseren omzetgegevens binnen het segment;
  • correcte en betrouwbare contract-, deelname- en intekenadministratie;
  • eerste aanspreekpunt voor vragen over de leveranciersprestatiemeting en het uitzetten daarvan.

Neem contact op

Monique Verhoeven
Medewerker Binnendienst
  • 073 21 21 200
Monique