Over Marc

Onze leden willen wij altijd zo goed mogelijk ondersteunen. Ook ‘achter de schermen’ zijn onze bevlogen mensen in de weer voor jouw organisatie. Servicedeskmedewerker Marc Stout bijvoorbeeld. Maak kennis met Marc!

In 2017 studeert Marc af in Food Marketing aan de HAS hogeschool in Den Bosch. Tijdens zijn studie groeit zijn interesse in de processen rondom eten en drinken in de zorg. Niet gek dus dat hij start als ondersteuner voor het segment Eten & Drinken bij Intrakoop. Na twee jaar switcht hij van werkgever; als commercieel medewerker bij VDW CoolSystems verwacht hij meer te kunnen betekenen voor voeding in de zorg. Dan breekt corona uit en blijkt die baan niet wat hij zoekt. Hij zet zich korte tijd in als facilitair medewerker voor coronagerelateerde werkzaamheden bij het Albert Schweizer ziekenhuis. Ook houdt hij contact met Intrakoop. Zo raakt hij in gesprek over de functie medewerker Servicedesk. Enthousiast geworden start Marc begin 2021 weer bij Intrakoop.

‘Met scherpe inkoop maken we de zorg beter betaalbaar’

Marc: ‘Mijn belangrijkste taak als medewerker Servicedesk is de correcte administratie rondom overeenkomsten met leveranciers. Hierin kan ik volhardend zijn – ik ga tot het uiterste om te zorgen dat we de overeenkomsten binnenkrijgen en dat die kloppen. Dat doe ik in nauw contact met leveranciers en onze inkopers. Samen zorgen we dat leden zo min mogelijk werk hebben aan hun contracten. Ik ben trots op hoe goed de zorg in Nederland is geregeld; daar draag ik graag aan bij. Met scherpe inkoop maken we de zorg beter betaalbaar.’

Hoe draagt Marc bij aan goede, betaalbare zorg?

Marc biedt voor de segmenten Eten & Drinken en Facilitair:

  • secretariële en administratieve ondersteuning aan inkopers, leden en leveranciers;
  • het verzamelen en analyseren van omzetgegevens binnen het segment;
  • correcte en betrouwbare contract-, deelname- en intekenadministratie;
  • het uitzetten, beoordelen en evalueren van leveranciersprestaties.

Neem contact op

Marc Stout
Contractmanager Facilitaire Diensten
  • 06 52 20 72 32
Marc