Over Joey

Worstel je met vragen over (levering van) eten en drinken in jouw zorgorganisatie? Of ben je toe aan een nieuwe blik op de bijbehorende contracten? Joey Ronkes, Contractmanager Facilitaire Diensten, denkt graag met je mee. Maak kennis met Joey!

Al vroeg komt Joey in aanraking met eten en drinken in de zorg. Hij werkt namelijk naast zijn school en studie bijna acht jaar in de centrale keuken van een ziekenhuis. Na zijn studie Natuurwetenschap en Innovatiemanagement gaat Joey kort aan de slag als salesmanager bij een verf- en glasspecialist. Maar hij mist de combinatie van zorg en voeding. Daarom stapt hij in 2015 over naar het team Eten & Drinken bij Intrakoop. Daar zet hij eerst als Inkoper/productmanager Eten & Drinken en nu als Contractmanager Facilitaire Diensten zijn kennis in over voeding in de zorg.

'Met een kleine investering creëer je veel extra bewonersgeluk'

Joey: 'Bij veel zorgorganisaties bepaalt Eten & Drinken slechts 5 procent van de begroting, maar wel 90 procent van de beleving. Hierdoor creëer je met een kleine investering veel extra bewonersgeluk. Ik denk graag mee met leden wat die investering kan zijn. Of hoe ze hun dienstverlening kunnen verbeteren. Vervolgens kom ik in nauw overleg met leveranciers tot een passende oplossing. Zijn er onderweg vragen? Dan hebben ik en mijn collega’s altijd een antwoord. Er verdwijnt steeds meer expertise over voeding en dranken uit de zorgorganisaties. Samen met leveranciers probeer ik die expertise zoveel mogelijk terug te brengen bij onze leden.'

Hoe helpt Joey jouw organisatie?

Joey biedt jouw organisatie:

  • contractmanagement en begeleiding bij de inkoop of heronderhandeling van contracten;
  • doelgerichte inkoopsamenwerking met distributeurs en fabrikanten;
  • gedegen kennis en advies over optimale inkoop van voeding en dranken.

Neem contact op

Joey Ronkes
Contractmanager Facilitaire Diensten
  • 06 12 79 99 76
Joey