Over Ted

Heb je strategische en inhoudelijke vragen over het gebruik van medische hulpmiddelen? Ted Geutjes, Productgroepmanager Medische hulpmiddelen heeft alle expertise in huis om jou te adviseren. Maak kennis met Ted!

Mensen beter maken, dat wilde Ted graag. Reden om na zijn vwo geneeskunde te gaan studeren. Maar nog voor zijn afstuderen komt Ted terecht bij een familiebedrijf in orthopedische implantaten, waar hij zich bezighoudt met research en development. Hij vervolgt zijn loopbaan als salesmanager en MT-lid bij een groot Zweeds bedrijf in til- en transferhulpmiddelen om patiënten te verplaatsen. Na deze ervaringen in cure & care kiest Ted voor een brugfunctie tussen bedrijfsleven en zorg. Als inkoper/productmanager Medisch en later als productgroepmanager bij Intrakoop zet hij zijn kennis en ervaring in om leden optimaal te ondersteunen bij het implementeren van het beleid voor het gebruik van medische hulpmiddelen.

‘Goede zorg kost geld, maar slechte zorg kost méér!’

Ted: ‘Ik weet hoe de hazen lopen in de wereld van de medische hulpmiddelen. Voor elk lid ga ik op zoek naar de leverancier met die ene unieke propositie. Mijn kennis verzamel ik dicht bij de bron, bijvoorbeeld door mijn deelname aan de klankbordgroep van de wet Medical Device Regulation (MDR). Vanuit deze sleutelpositie kan ik relevante informatie delen met onze leden. Best value staat in mijn adviezen voorop: goede zorg tegen een redelijke prijs. Goede zorg kost weliswaar geld, maar slechte zorg kost méér!’

Hoe helpt Ted jouw organisatie?

Ted biedt jouw organisatie graag:

  • kennis over medische hulpmiddelen en wetgeving;
  • begeleiding bij de inkoop van medische hulpmiddelen;
  • hulp bij het monitoren en optimaliseren van beleid tot uitvoering rond medische hulpmiddelen.

Neem contact op

Ted Geutjes
Productgroepmanager Medische Hulpmiddelen
  • 06 12 28 43 16
Ted