Over Esther

Benieuwd wie achter de schermen de juiste consultant verbindt aan jouw zorgorganisatie? Esther Copier regelt als Managing consultant individuele ondersteuning die bij jullie past. Maak kennis met Esther!

Na haar stage bij zorgorganisatie De Riethorst Stromenland krijgt Esther daar gelijk een baan aangeboden. Ze start als beleidsmedewerker communicatie en bedrijfssecretaresse, maar wil uiteindelijk meer doen met haar hbo-opleiding Facility Management. Daarom gaat ze voor een baan als projectmanager voor een nieuwbouwlocatie. Ook werkt ze nog een aantal jaar voor een reisorganisatie. Als in 2015 Intrakoop op haar pad komt, valt alles samen wat Esther leuk vindt: zorg, inkoop, organiseren, de coöperatieve gedachte én ondernemen. Begonnen in 2015 als back-office medewerker van Advies & Maatwerk en inmiddels als managing consultant samen met collega Corinne van Setten verantwoordelijk voor de aansturing van Advies & Maatwerk.

‘Ik streef naar duurzame individuele ondersteuning die klopt en een lid écht helpt waarbij ik altijd eerst uit ga van het collectief’

Esther: ‘In mijn werk ben ik steeds bezig om verbindingen te leggen. Binnen Intrakoop tussen de specialisten van onze segmenten en de consultants, maar ook tussen onze externe samenwerkingspartijen, leden en collega’s. Ik verhelder wat we kunnen betekenen voor leden en maak concreet wat investeringen opleveren. Mijn dag is goed als de maatwerk klopt en een lid of collega écht geholpen isals een oplossing vanuit het collectief niet mogelijk is. Daarom draag ik graag bij aan een efficiënt ingerichte organisatie met ondersteunende processen waardoor collega’s en samenwerkingspartijen onze leden optimaal individueel kunnen ondersteunen.

Wat doet Esther?

Esther versterkt onze afdeling Advies & Maatwerk met onder andere:

  • aansturing van het team Advies & Maatwerk;
  • verantwoordelijk voor de bedrijfsvoering en onderliggende processen van Advies & Maatwerk;
  • optimaliseren van administratieve en organisatorische processen;
  • capaciteitsmanagement: de juiste consultant op de juiste plek en duurzaam behoudt van inkoopcapaciteit voor de zorg;
  • bijdragen aan de ontwikkeling van consultants.

Neem contact op

Esther Copier
Managing Consultant
  • 06 14 33 33 58
Esther