Over Mark

Kan jouw zorgorganisatie advies en ondersteuning gebruiken bij de inkoop van farmaceutische diensten? Mark Buijze, productgroepmanager Farmacie en consultant Farmacie, kent de weg en weet raad. Maak kennis met Mark!

Na een studie Bedrijfseconomie aan de Universiteit van Tilburg start Mark zijn loopbaan in de accountancy. Na vijf jaar maakt hij een overstap naar levensverzekeraar AXA Leven, waar hij teamleider Financiële Services wordt. In 2000 maakt hij kennis met de zorg, als zorginkoper Ziekenhuizen bij CZ Zorgverzekeringen. In 2010 rond Mark de Master ‘Health Administration’ af aan TIAS Business School van de Universiteit van Tilburg. Na vier jaar als accountmanager bij Novartis Pharma, start Mark in 2016 bij Intrakoop als consultant en inkoper en groeit door naar de functie van productgroepmanager. Met zijn rijke ervaring in de zorg en farmacie, helpt hij zorgorganisaties hun farmaceutische processen te optimaliseren.

‘Werken aan een langdurige relatie tussen onze leden en apotheken’

Mark: ‘‘Als productgroepmanager begeleid ik leden bij complexe offertetrajecten met de apotheek en de keuze voor een passende instellingsapotheek. Ik adviseer hen bij strategische vraagstukken maar ook over de inrichting van contractmanagement zodat leden het contract zo goed mogelijk benutten. Met als doel: een zo hoog mogelijke kwaliteit van farmaceutische zorg tegen een redelijke prijs. Met onze kennis, ervaring en voortdurende innovaties voegen we echt waarde toe. We werken nauw samen met het Instituut Verantwoord Medicijngebruik voor een onafhankelijke audit op het farmaceutische proces. Dat levert een rapport op dat laat zien waar het proces beter kan. Voldoet de werkwijze aan de wet- en regelgeving? Is het contract up-to-date, zijn de serviceafspraken nog naar wens? En zijn de tarieven en kwaliteit nog marktconform? Zo werken we aan een langdurige relatie tussen onze leden en de apotheken.’

Wat doet Mark voor jouw organisatie?

Mark adviseert jouw organisatie bij:

  • de juiste keuze voor een instellingsapotheek;
  • het afsluiten van een contract met marktconforme voorwaarden;
  • het toetsen van farmaceutische processen;
  • het adviseren bij strategische en inhoudelijke vraagstukken;
  • het regelmatig uitvoeren van een benchmark op geneesmiddelenprijzen en tarieven;
  • het bewaken van de afspraken tijdens de looptijd van het contract.

Neem contact op

Mark Buijze
Productgroepmanager Farmacie
  • 06 57 70 30 81
Mark