Over Mark

Kan jouw zorgorganisatie advies en ondersteuning gebruiken bij de inkoop van farmaceutische diensten? Mark Buijze, inkoper/productmanager Farmacie en consultant Farmacie, kent de weg en weet raad. Maak kennis met Mark!

Na een studie Bedrijfseconomie aan de Universiteit van Tilburg start Mark zijn loopbaan in de accountancy. Na vijf jaar maakt hij een overstap naar levensverzekeraar AXA Leven, waar hij teamleider Financiële Services wordt. Drie jaar later maakt hij kennis met de zorg, als zorginkoper Ziekenhuizen bij CZ Zorgverzekeringen. Na nog enkele jaren als accountmanager bij Novartis Pharma, start Mark in 2016 bij Intrakoop als inkoper/productmanager en consultant. Met zijn rijke ervaring in zorg en farmacie, helpt hij zorgorganisaties hun farmaceutische processen te optimaliseren.

‘Werken aan een langdurige relatie tussen onze leden en apotheken’

Mark: ‘Als consultant begeleid ik leden bij de heronderhandeling of een volledig offertetraject met de apotheek voor hun instelling. Is het contract up-to-date, zijn de serviceafspraken nog naar wens? En zijn de tarieven en kwaliteit nog marktconform? Als inkoper/productmanager regel ik het contractmanagement, zodat leden het contract zo goed mogelijk benutten. Het doel: een zo hoog mogelijke kwaliteit van farmaceutische zorg tegen een redelijke prijs. Met onze kennis, ervaring en voortdurende innovaties voegen we echt waarde toe. Daarbij werken we nauw samen met het Instituut Verantwoord Medicijngebruik voor een onafhankelijke audit op het farmaceutische proces. Dat levert een rapport op dat laat zien waar het proces beter kan. Zo werken we aan een langdurige relatie tussen onze leden en de apotheken.’

Wat doet Mark voor jouw organisatie?

Mark adviseert jouw organisatie bij:

  • de juiste keuze voor een instellingsapotheek;
  • het afsluiten van een contract met marktconforme voorwaarden;
  • het toetsen van farmaceutische processen;
  • het regelmatig uitvoeren van een benchmark op inhoud en tarieven;
  • het bewaken van de afspraken tijdens de looptijd van het contract.

Neem contact op

Mark Buijze
Productgroepmanager Farmacie
  • 06 57 70 30 81
Mark