Over Simone

Hoe krijg je overzicht in externe inhuur en zzp in jouw zorgorganisatie? Hoe regel je interne processen voor personeel om grip te houden op leveranciers en kosten?  Werk je samen met andere zorgorganisaties, met een leverancier of alleen? Simone Nicolaes, Productgroep- manager Personeelsdiensten, denkt graag mee. Maak kennis met Simone!

Na haar studie Arbeid- en Organisatiepsychologie wil Simone aan de slag als HR-professional. Via een korte omweg als intercedent en recruiter, start ze als HR-manager bij een uitgeverij. Als ze na zes jaar overstapt naar een revalidatiecentrum en later een ggz-instelling, moet ze wel wennen aan de dynamiek in de zorg. Maar al snel geniet ze van de complexe HR-vraagstukken die daarbij horen. Op zoek naar meer resultaatverplichting en verbinden van mensen vindt Simone een mooie functie bij Intrakoop. Vanaf 2018 staat ze onze leden bij als inkoper/productmanager HRM en nu als Productgroepmanager.

‘Het belang van leden staat altijd voorop’

Simone: ‘Mijn drive is altijd geweest om mensen op weg te helpen bij hulpvragen. Ik krijg energie van het contact met de HR-mensen en inkopers bij zorgorganisaties. Van het meedenken over complexe arbeidsmarktvraagstukken en de vraag daarachter te achterhalen. Ik deel mijn kennis, informeer leden over oplossingen en breng hen in contact met een inkoopconsultant en/of de juiste leverancier. Ook breng ik leden graag met elkaar in contact, want samen kom je verder! Voorop staat altijd het belang van leden: welke HR-oplossingen kunnen nu en in de toekomst helpen bij hun personele uitdagingen. Ik hoop dat nog meer leden gaan ontdekken wat wij kunnen betekenen voor hun inhuur en inkoop op HR-gebied.’

Hoe ondersteunt Simone jouw organisatie?

Schroom niet om Simone te benaderen voor:

  • solide en doelgerichte inkoopsamenwerking voor alle soorten HR-diensten;
  • kennis over en ervaringen met PNIL-vraagstukken in de zorg;
  • het stroomlijnen van processen voor inhuur en vragen over inhuurtarieven;
  • advies over inkoopstrategieën en begeleiding bij HR-inkoop;
  • ordening in en heronderhandeling van leverancierscontracten.

Neem contact op

Simone Nicolaes
Productgroepmanager Personeelsdiensten
  • 06 25 52 00 72
Simone