Over Simone

Hoe krijg je overzicht in het oerwoud van externe inhuur in jouw zorgorganisatie? Hoe trek je personeel aan en krijg je grip op al die leveranciers? Simone Nicolaes, inkoper/productmanager HRM, denkt graag mee. Maak kennis met Simone!

Na haar studie Arbeid- en Organisatiepsychologie wil Simone graag aan de slag als HR-professional. Via een korte omweg als intercedent en recruiter, start ze als HR-manager bij een uitgeverij. Als ze na zes jaar overstapt naar een revalidatiecentrum en later een ggz-instelling, moet ze wel wennen aan de dynamiek in de zorg. Maar al snel geniet ze van de complexe HR-vraagstukken die daarbij horen. Op zoek naar meer resultaatverplichting en accountmanagement vindt Simone een mooie functie bij Intrakoop. Vanaf 2018 staat ze als inkoper/productmanager HRM onze leden bij.

‘Intrakoop kan veel betekenen in HR-inkoopvraagstukken’

Simone: ‘Mijn drive is altijd geweest om mensen op weg te helpen. Ik hou van het contact met de HR-mensen en inkopers bij zorgorganisaties. Ik denk mee over complexe arbeidsmarktvraagstukken, achterhaal de vraag daarachter, informeer leden over oplossingen en breng hen in contact met de juiste leverancier. Voorop staat altijd het belang van leden. Maar ik heb ook oog voor de commerciële belangen van leveranciers. Werken in dat spanningsveld geeft mij energie: synergie bereiken in al die belangen levert uiteindelijk het resultaat op waarmee iedereen geholpen is. Daarvoor zoek ik actief zorgorganisaties op. Ik hoop dat steeds meer leden gaan ontdekken wat wij kunnen betekenen in HR-inkoopvraagstukken.’

Hoe ondersteunt Simone jouw organisatie?

Schroom niet om Simone te benaderen voor:

  • solide en doelgerichte inkoopsamenwerking voor alle soorten HR-diensten;
  • het stroomlijnen van processen voor inhuur en vragen over inhuurtarieven;
  • advies over inkoopstrategieën en begeleiding bij HR-inkoop;
  • ordening in en heronderhandeling van leverancierscontracten.
  •  

Neem contact op

Simone Nicolaes
Productgroepmanager Personeelsdiensten
  • 06 25 52 00 72
Simone