Over Andor

Een scherpe analyse van het probleem van jouw zorgorganisatie en een passende oplossing. Managing consultant Andor Kemper denkt daarover mee én verbindt je met de juiste consultant en/of leverancier. Maak kennis met Andor!

Na een hbo-opleiding Logistiek en Economie start Andor zijn loopbaan in 1998 als logistiek manager bij LOI. Van 2000 tot 2008 doet hij ruime ervaring op in diverse (project-) managementfuncties op facilitair, logistiek en telefoniegebied voor de Randstadgroep. Hij heeft hierbij veel te maken met inkoop. Na twee jaar bij een facilitair adviesbureau, komt Andor in 2010 terecht bij Intrakoop als consultant en inkoper/productmanager voor telefonie. Zijn omvangrijke inkoopkennis en -ervaring zet hij sinds september 2021 in als managing consultant.

'Als linking pin verbind ik leden met andere leden, maar ook met de juiste consultant.'

Andor: 'In mijn tijd als consultant en inkoper heb ik veel kennis en ervaring opgedaan bij allerlei zorgorganisaties en inkoopafdelingen. Expertise die goed van pas komt, nu ik als managing consultant zorgorganisaties adviseer en consultants begeleid. Als linking pin verbind ik leden met andere leden, maar ook met de juiste consultant. Die consultants breng ik weer in contact met collega’s binnen Intrakoop. Onze inkoper/productmanagers hebben namelijk de inhoudelijke kennis over de zeer diverse vraagstukken die consultants tegenkomen. Als ik meekijk bij inkooptrajecten, probeer ik vooral de vraag-achter-de-vraag te achterhalen; die moet helder zijn. Er is namelijk geen ‘one size fits all’: zowel ieder vraagstuk als iedere organisatie vraagt een eigen oplossing.'

Hoe helpt Andor jouw organisatie?

Als managing consultant heeft Andor een breed takenpakket, binnen en buiten Intrakoop. Denk aan:

  • ondersteuningsbehoefte inventariseren bij leden en verbinden aan onze dienstverlening;
  • consultants begeleiden op zowel inhoud als professionele ontwikkeling;
  • zowel intern als extern sparren over inkoopoplossingen voor leden;
  • inkoop van telefonie.

Neem contact op

Andor Kemper
Inkoop Consultant
  • 06 53 33 03 86
Andor