Over Andor

Heeft jouw zorgorganisatie behoefte aan maatwerk en individuele ondersteuning op inkoopgebied? Dan helpt consultant en inkoper/productmanager Telefonie Andor Kemper je graag verder. Ook als project- of interim manager. Maak kennis met Andor!

Na een hbo-opleiding Logistiek en Economie start Andor zijn loopbaan in 1998 als logistiek manager bij LOI. Van 2000 tot 2008 doet hij ruime ervaring op in diverse (project-) managementfuncties op facilitair, logistiek en telefoniegebied voor de Randstadgroep. Hij heeft hierbij veel te maken met inkoop. Na twee jaar bij een facilitair adviesbureau, komt Andor in 2010 terecht bij Intrakoop als consultant. Dit combineert hij met werkzaamheden als inkoper/productmanager voor telefonie. Sinds enige tijd is Andor als interim-inkoopmanager ook verantwoordelijk voor de totale inkoop van GGZ-instelling Stichting Arkin en ouderenzorgorganisatie Stichting Marga Klompé.

'Het draait om eerlijke en betaalbare basisovereenkomsten.'

Andor: 'Bij Intrakoop kan ik resultaten behalen die waarde toevoegen aan de zorg. Elke euro die ik bespaar door goede inkoop, komt ten goede aan handen aan het bed. Dat geeft mij veel voldoening; ik wil nooit meer anders! Voor de zorg koop je op een totaal andere manier in dan voor profitorganisaties. Het draait om eerlijke en betaalbare basisovereenkomsten, met reële winstmarges. Vanuit Intrakoop heb ik leden veel kennis te bieden en zij kunnen profiteren van volume- en kennisvoordeel binnen onze raamovereenkomsten. Daarmee besparen ze kosten én krijgen ze flexibelere maatwerkovereenkomsten. Zo helpen wij de zorg betaalbaar te houden.'

Hoe helpt Andor jouw organisatie?

Andor adviseert en coacht jouw organisatie bij:

  • ontwikkeling van samenwerkingsverbanden;
  • uiteenlopende vragen op het gebied van inkoop;
  • inrichten van en leidinggeven aan inkoopafdelingen, ook als interim-manager;
  • inkoop van telefonie.

 

Neem contact op

Andor Kemper
Managing Consultant
  • 06 53 33 03 86
Andor