Over Luuk

Behoefte aan een ‘strategische bril’ op de inkoop van jouw organisatie? Of praktische adviezen voor je contractbeheer en -management? Consultant Luuk van het Erve begeleidt je graag. Maak kennis met Luuk!

Luuks carrière start al tijdens zijn vwo met een bijbaantje als vakkenvuller bij Albert Heijn. Hij groeit door naar magazijnmedewerker en is later, tijdens en na zijn studie bedrijfskunde aan de Radboud Universiteit, teamleider voor drie AH-filialen. Zo ontwikkelt hij zich al jong in een leiderschapsrol.

Na een tussenstap als ICT-accountmanager bij een consultancybureau, begint Luuk als consultant bij Intrakoop. De combinatie van organisatiekunde en zorg trekt hem erg aan. De zorg is hem namelijk vertrouwd; veel familieleden werken er met hart en ziel. Als consultant helpt Luuk onder meer de inkoopfunctie en -processen bij zorginstellingen strategisch te beleggen en ontwikkelen.

‘Ik neem een rugzakje met kennis mee’

Luuk: ‘Ik heb affiniteit met de zorg én met de commerciële wereld. Dat maakt mijn werk als consultant bij Intrakoop zo interessant! Ik draag graag mijn maatschappelijke steentje bij. Bovendien houd ik van de dynamiek van het advieswerk, de contacten met mijn deskundige collega’s, leden, leveranciers én de diversiteit. De ene dag gaat het over luchtverversers, dan weer over complexe ICT-systemen. Ik kijk met een strategische bril naar de inkoop in brede zin, over alle segmenten heen. Daarbij kan ik altijd een beroep doen op de expertise van mijn collega’s. Ik neem een rugzakje met kennis mee naar het lid. Dat biedt veel voordelen.’ 

Hoe helpt Luuk jouw organisatie?

Luuk begeleidt jouw organisatie graag bij:

  • strategisch beleggen en ontwikkelen van inkoopfunctie en inkoopprocessen;
  • vergroten van capaciteit op de inkoopfunctie en begeleiden van inkooptrajecten;
  • inbreng van zijn specialistische kennis en die van collega-productmanagers;
  • inrichting van contractbeheer en contractmanagement;
  • bouwen van een duurzaam partnership met leveranciers.

     

Neem contact op

Luuk van het Erve
Adviseur Inkoop
  • 06 12 55 20 27
Luuk