Over Lorenza

Vragen over de energiecontracten van jouw zorgorganisatie? Lorenza van Westrienen, Contractmanager Energie, staat je met raad en daad bij. Maak kennis met Lorenza!

In 2019 rondt Lorenza haar opleiding Facility Management af aan de Hogeschool van Arnhem en Nijmegen. Haar servicegerichtheid en oog voor efficiënte werkprocessen blijkt al tijdens haar afstudeerstage. Dan adviseert ze een zorgorganisatie over betere inrichting van haar servicedesk voor de afdelingen ICT en Facilitair. In 2020 zet Lorenza haar kennis en ervaring in als medewerker Servicedesk bij Intrakoop. Al snel verschuift haar aandacht naar het segment Energie, een belangrijk maar vaak nog ondoorzichtig werkveld. Vol enthousiasme start Lorenza in september 2021 als inkoper/productmanager Energie en is nu contractmanager.

‘Ik ontzorg leden bij hun energiecontracten’

Lorenza: ‘Het leuke van mijn werk is dat het heel afwisselend is, met veel contact binnen en buiten Intrakoop. Zo heb ik dagelijks contact met onze leden. Ik beantwoord hun vragen zo snel en goed als mogelijk. Voor vragen over onder andere energieprijzen, facturen en verbruiken kunnen leden bij mij terecht. Maar bijvoorbeeld ook over hoe zorgorganisaties de energiecontracten regelen als een locatie sluit of opent. Ik onderhoud daarnaast contact met leveranciers over lopende contracten en regel het afsprakenbeheer, de contractadministratie en het contractmanagement. Zo ontzorg ik leden bij hun energiecontracten.’

Hoe helpt Lorenza jouw organisatie?

Lorenza biedt jouw organisatie graag:

  • ondersteuning bij energievraagstukken;
  • onderhoud van het contract met zorgvuldig contractmanagement;
  • beoordeling van leveranciersprestaties binnen energiecontracten.

Neem contact op

Lorenza van Westrienen
Contractmanager Energie
  • 06 82 09 56 84
Lorenza