Over Lorenza

Vragen over de energiecontracten van jouw zorgorganisatie? Lorenza van Westrienen, inkoper/productmanager Energie, staat je met raad en daad bij. Maak kennis met Lorenza!

In 2019 rondt Lorenza haar opleiding Facility Management af aan de Hogeschool van Arnhem en Nijmegen. Haar servicegerichtheid en oog voor efficiënte werkprocessen blijkt al tijdens haar afstudeerstage. Dan adviseert ze een zorgorganisatie over betere inrichting van haar servicedesk voor de afdelingen ICT en Facilitair. In 2020 zet Lorenza haar kennis en ervaring in als medewerker Servicedesk bij Intrakoop. Al snel verschuift haar aandacht naar het segment Energie, een belangrijk maar vaak nog ondoorzichtig werkveld. Vol enthousiasme start Lorenza in september 2021 als inkoper/productmanager Energie.

‘Ik zorg vooral dat iedereen zijn werk goed kan doen – leden en collega’s’

Lorenza: ‘Het leuke van mijn werk is dat het heel afwisselend is, met veel contact binnen en buiten Intrakoop. Als medewerker Servicedesk was ik al het eerste aanspreekpunt voor collega’s, leden en leveranciers. Dat zet ik nu voort in een bredere en meer zelfstandige functie als inkoper/productmanager Energie. Ik geef snel en duidelijk antwoord op vragen over onder andere energieprijzen en ontvangen facturen. Maar bijvoorbeeld ook over hoe zorgorganisaties de energiecontracten regelen als een locatie sluit of opent. Daarnaast onderhoud ik contact met leveranciers over lopende contracten en ondersteun ik collega’s met afsprakenbeheer, administratie en contractmanagement. Hierbij besteed ik extra aandacht aan de interne processen: waar kunnen we die optimaliseren? Uiteindelijk probeer ik vooral te zorgen dat iedereen zijn werk goed kan doen – leden en collega’s.’

Hoe helpt Lorenza jouw organisatie?

Lorenza biedt jouw organisatie graag:

  • ondersteuning bij energievraagstukken;
  • onderhoud van het contract met zorgvuldig contractmanagement;
  • beoordeling van leveranciersprestaties binnen energiecontracten.

Neem contact op

Lorenza van Westrienen
Contractmanager Energie
  • 06 82 09 56 84
Lorenza