Over Elise

Tijd voor een nieuwe blik op de energiecontracten van jouw zorgorganisatie? Of behoefte aan praktische adviezen over energiebelasting of -facturatie? Elise ter Heine, contractmanager Energie, kijkt graag met je mee. Maak kennis met Elise!

Bij toeval belandt Elise tijdens haar studie Sociale dienstverlening bij een energieleverancier. Al snel wordt zij gegrepen door de energiewereld. Na vijf jaar op de afdeling Klachtafhandeling, vervolgt zij daarom haar loopbaan bij twee andere energieleveranciers. Elise ontwikkelt en specialiseert zich in contractbeheer voor de energiemarkt, klein- én grootzakelijk. Niet onlogisch dus dat ze in 2016 terechtkomt bij het team Energie van Intrakoop. Aanvankelijk aan de administratieve kant, maar inmiddels in een inhoudelijke rol als contractmanager Energie.

‘Er is op zoveel vragen een antwoord bij Intrakoop!’

Elise geniet in haar huidige functie van het regelmatige contact met leden. ‘Ik ga bij leden langs en vraag hen bijvoorbeeld: hoe verloopt de energieovereenkomst via Intrakoop? Ben je tevreden over de energielevering? En misschien wil de leverancier jullie zo factureren, maar wat is handig voor jouw organisatie? Doordat ikzelf voor energieleveranciers heb gewerkt, weet ik heel goed wat administratief mogelijk is en dat kan ik weer uitleggen aan de leden. Fijn om zo van toegevoegde waarde te zijn voor de zorg. Veel leden weten niet met welke vragen ze allemaal bij ons terechtkunnen, terwijl er op zoveel vragen een antwoord is bij Intrakoop!’

Hoe ondersteunt Elise jouw organisatie?

Elise helpt jouw organisatie graag bij:

  • solide en doelgerichte inkoopsamenwerking met leveranciers en andere stakeholders;
  • inkoopstrategieën of begeleiding bij de inkoop van energie;
  • heronderhandeling van energiecontracten en contractmanagement;
  • advies over energiebelasting en facturatie, maar ook over duurzame energie zoals zonnepanelen.

 

Neem contact op

Elise ter Heine
Contractmanager Energie
  • 06 13 15 28 93
Elise