Over Milad

Heb je behoefte aan ondersteuning op de inkoopafdeling? Consultant Milad Dashti begeleidt graag bij inkoop en contractbeheer en helpt met diverse tools om de zorg betaalbaar te houden. Maak kennis met Milad!

Tijdens zijn studie International Business is Milad nog in de volle overtuiging dat hij bij een internationaal bedrijf gaat werken. Maar als hij stage loopt bij Maas (van de koffieautomaten) en een bedrijf in zuiveringsinstallaties, raakt hij geïnteresseerd in data-analyse en consultancy. Daarom gaat hij op zoek naar een functie waarin hij verder kan groeien op deze vakgebieden. Enthousiast over ons verhaal en de sfeer bij Intrakoop, start hij in 2017 als consultant.

‘Met data kun je haarfijn zien waar de kosten zitten’

Milad: ‘Toen ik bij Intrakoop begon, viel mij gelijk het mogelijke nut van data op. De uitdaging is: hoe verwerk je deze zó dat de leden er ook iets aan hebben? Ik vind het mooi om het verhaal achter de cijfers te verhelderen – het onzichtbare zichtbaar maken. Zoals bij medicatiekosten. Waarom betalen niet alle organisaties hetzelfde? En hoe krijgen we de kosten voor alle zorgorganisaties gelijk? Door een combinatie van data-analyse en sterkere samenwerking met apothekers, die medicatiegegevens en facturen aanleveren, is onze farmaciebenchmarktool sterk verbeterd. Deze is nu gebruiksvriendelijker en betrouwbaarder, waardoor onze productmanagers een veel completer beeld kunnen geven aan leden. Met data kun je dus haarfijn zien waar de kosten zitten. Zo helpen we leden én leveranciers.’

Wat kan Milad betekenen voor jouw organisatie?

Milad zet zich op de volgende manieren in voor betaalbare zorg:

  • operationele ondersteuning zoals inkoop en contractbeheer voor jouw zorgorganisatie;
  • met kwantitatieve inkoopscans blootleggen hoe de inkoopkosten zich ontwikkelen;
  • data-analyse en (door)ontwikkelen van tools die kosten in de zorg zichtbaar maken.

Neem contact op

Milad Dashti
Data-analist
  • 06 13 01 45 64
Milad