Over Ido

Op zoek naar de juiste leverancier voor eten en drinken? Of is het tijd voor een verandering in de keuken? Ido Verbree, inkoper/productmanager Eten & Drinken, begeleidt je bij alles wat nodig is voor goede inkoop. Maak kennis met Ido!

Dat hij wilde verkopen en ondernemen, wist Ido na de detailhandelschool zeker. Maar hij had niet verwacht dat hij zich zou ontwikkelen tot specialist in voeding en dranken. Dit specialisme komt op zijn pad, als hij bedrijfsleider wordt bij een supermarkt en rayonleider bij kaasverpakkingsbedrijf Vergeer. Vervolgens komt ook de zorg in beeld, als verkoopleider bij Distrivers. Via die baan leert hij Intrakoop kennen. Enthousiast over deze organisatie wordt hij in 2009 adviseur, inkoper/productmanager en kennisspecialist Eten & Drinken.

'Goed voorwerk maakt inkoop een stuk makkelijker'

Ido: 'Als kennisspecialist begeleid en adviseer ik leden bij alles rondom de inkoop van voeding en warme en koude dranken. Daarbij gaat het niet altijd om het selectietraject voor eten en drinken zelf. Ik stel de fundamentelere vraag: hoe wil je als zorgorganisatie eten en drinken organiseren? Vaak is dit het startpunt van een verandertraject. We helpen leden bij het ontwikkelen van een visie op eten en drinken. Met een scan kunnen we de huidige situatie in kaart brengen. Daarna kijk ik samen met hen wat nodig is voor de toekomst. Moet er een andere keuken komen? En welke leverancier past daar het beste bij? Met goed voorwerk is de daadwerkelijke inkoop ineens de makkelijkste stap van allemaal.'

Hoe ondersteunt Ido jouw organisatie?

Ido biedt jouw organisatie:

  • contractmanagement en begeleiding bij de inkoop;
  • aanbesteding of heronderhandeling van contracten;
  • gedegen kennis en advies over optimale inkoop van voeding en koude en warme dranken.

Neem contact op

Ido Verbree
Adviseur
  • 06 50 51 47 92
Ido