Over Rozemarijn

Heeft jouw zorgorganisatie behoefte aan advies en ondersteuning bij inkoopvraagstukken in het algemeen? Of bij de inkoop van farmaceutische dienstverlening in het bijzonder? Dan ben je bij consultant Rozemarijn van de Werken aan het goede adres. Maak kennis met Rozemarijn!

Na de Hotelschool volgt Rozemarijn een hbo-opleiding Facilitair Management. Na haar afstudeeropdracht bij een woningcorporatie leert zij Intrakoop kennen. Het gevarieerde werkterrein van Intrakoop gericht op de zorgbranche sluit precies aan bij wat zij zoekt. Nog vóór haar afstuderen solliciteert zij en gaat zij er aan de slag als junior consultant. Zij begint met het schrijven van inkoopscans en wordt breed ingezet bij inkoopprocedures. Zo ontwikkelt zij zich tot een allround inkoper, inzetbaar bij uiteenlopende inkoopvraagstukken. Daarnaast specialiseert zij zich in de inkoop van farmaceutische diensten. 

‘Open en transparant communiceren, dat is de sleutel naar succes’

Rozemarijn: ‘Ik draai volledige inkooptrajecten, waarbij ik contacten onderhoud met zowel zorgorganisaties als leveranciers. Open en transparant communiceren, dat is de sleutel naar succes. Wat zijn jouw verwachtingen en wat kan Intrakoop daarin betekenen? Welke tools gebruiken wij daarbij en waarom? Daarin neem ik alle betrokkenen stap voor stap mee. Bij Intrakoop ben ik hét aanspreekpunt voor de tool Negometrix, een online platform voor selectietrajecten en heronderhandeling. Daarnaast heb ik mij gespecialiseerd in de inkoop van farmaceutische dienstverlening. Een mooiere mix van werkzaamheden is er niet wat mij betreft!’ 

Waarmee ondersteunt Rozemarijn jouw organisatie?

Rozemarijn helpt jouw organisatie graag met:

  • inkoopondersteuning en begeleiding bij selectietrajecten of heronderhandeling van farmaceutische dienstverlening;
  • begeleiding en advies bij inkoopvraagstukken en inkoopsystemen;
  • inrichting van contractbeheer en contractmanagement.

Neem contact op

Rozemarijn van de Werken
Inkoop Consultant
  • 06 27 39 68 65
Rozemarijn