Over Joost

Binnen de zorg weten we inmiddels dat samenwerken en kennisdelen een must is. Via de Intrakoopcommunity komen professionals uit de zorg online samen om kennis te delen, ideeën uit te wisselen en om nieuwe (samenwerkings-) mogelijkheden te verkennen. Wil je aan de slag met de community, onze communitymanager Joost Geerlings helpt je graag verder. Maak kennis met Joost!

Na zijn opleiding waarbij marketing, communicatie & sales centraal stonden, is Joost met enig toeval terechtgekomen in de facilitaire sector. Bij verschillende facilitaire organisaties heeft hij diverse functies bekleed. De gemene deler? Schoonmaak. Tijdens deze periode heeft hij ook zijn studie Bedrijfskunde afgerond.

Als expert op het gebied van hygiëne/ schoonmaak is Joost in 2016 als inkoper/productmanager aan de slag gegaan bij Intrakoop. Hier heeft Joost veel van onze leden geadviseerd en begeleid bij verschillende trajecten. Op deze wijze heeft Joost de zorg beter leren kennen en kwam hij al snel tot de bevestiging dat dit de branche was waarbinnen hij zich thuis voelt. En hoe mooi is het dat dat je ook nog een maatschappelijke bijdrage kunt leveren. Na drie jaar is hij de functie van ledenadviseur Care gaan bekleden. Tijdens deze periode zag Joost al vrij snel dat zorgorganisaties in de praktijk, onafhankelijk van elkaar, veelal met dezelfde projecten en trajecten aan de slag gingen. Hij was dan ook verheugd toen Intrakoop, op uitdrukkelijk verzoek van de leden, het initiatief heeft omarmd om een digitale ontmoetingsplaats te gaan aanbieden. Inmiddels is Joost fulltime verantwoordelijk voor de Intrakoopcommunity.

'Ik stimuleer en faciliteer de onderlinge samenwerking en kennisdeling tussen onze leden.'

Joost: “Als communitymanager ben ik verantwoordelijk voor het faciliteren en bevorderen van betrokkenheid, samenwerking en kennisdeling binnen de Intrakoopcommunity. Hierbij werk ik nauw samen met onze leden, leveranciers, collega's en andere belanghebbenden om een levendige en ondersteunende community te creëren. We bieden hiervoor een online en op thema’s ingericht platform aan. De verschillende modules die je hier tegenkomt zijn o.a. een kennisbank, een forum en een projectenmodule. Daarnaast vind je een overzicht van de aangesloten leden, vertegenwoordigers van andere zorgorganisaties en leveranciers terug. Ook kunnen er subcommunities worden aangemaakt die bijvoorbeeld bestaande (regionale/sectorale) samenwerking(en) ondersteunen.

Vanuit mijn praktische ervaring binnen de zorg begrijp ik als geen ander de uitdagingen waarmee zorgorganisaties, leveranciers en andere belanghebbenden worden geconfronteerd. Daarom zet ik mij in om samen met hen waardevolle oplossingen en mogelijkheden binnen de community te bieden. Hierbij fungeer ik primair als de schakel tussen de leden van de community en Intrakoop.

Op welke wijze ondersteunt Joost jouw organisatie?

Joost ondersteunt graag bij:

  • Het opzetten van onderlinge samenwerkingen
  • Het stimuleren van kennisdeling en best practices
  • Het leggen van contacten met andere zorginstellingen, leveranciers en/of andere relevante partijen
  • Het opzetten van subcommunities

Heb je vragen, ideeën, suggesties? Weet Joost dan te vinden.

Neem contact op

Joost Geerlings
Communitymanager
  • 06 20 60 39 44
Joost