Over Annette

Onze leden willen wij altijd zo goed mogelijk ondersteunen. Ook ‘achter de schermen’ zijn onze bevlogen mensen in de weer voor jouw organisatie. Manager HR Annette Endlich bijvoorbeeld. Maak kennis met Annette!

Na de havo en een opleiding tot directiesecretaresse bij Schoevers werkt Annette bewust een periode voor verschillende bedrijven via een uitzendbureau. Als stafsecretaresse zet ze zich vervolgens 15 jaar in voor General Electric. Er volgt een periode waarin ze voorrang geeft aan het moederschap en aan mantelzorg voor haar vader. Dan komt Intrakoop op haar pad. Ze start als managementassistent, maar al gauw pakt zij de kans een opleiding Personeelsmanagement te volgen. Ze maakt een carrièreswitch en wordt HR-adviseur en daarna manager HR, banen waarin zij volledig op haar plek is.

‘Intrakoop moet een organisatie zijn waar mensen met plezier werken’

Annette: ‘Na mijn werk voor diverse commerciële bedrijven was het even wennen aan de andere cultuur bij Intrakoop. Nu geeft het mij veel voldoening om – zij het indirect – bij te dragen aan betaalbare zorg. Als manager HR ben ik continu met mensen bezig; wat beweegt jou, wat zijn jouw talenten? En hoe sta jij het meest in je kracht voor Intrakoop en onze leden? Intrakoop moet een organisatie zijn waar mensen met plezier werken. Zo kunnen zij nog meer van betekenis zijn voor onze leden. Een omgeving waar je wordt uitgedaagd het beste uit jezelf te halen, daar bieden wij graag ruimte voor. Mensen die werken met plezier, zijn vaak ook een fijne collega, partner, vader of moeder. Bovendien is plezier in het werk vaak een opening tot creativiteit en innovatie, wat essentieel is voor een organisatie.’

Hoe draagt Annette bij aan goede, betaalbare zorg?

Annette zet zich als manager HR indirect in voor goede, betaalbare zorg door:

  • mede ontwikkelen van personeelsbeleid voor Intrakoop;
  • werving en selectie van nieuwe medewerkers;
  • medewerkerstevredenheidsonderzoek;
  • talentontwikkeling.

Neem contact op

Annette Endlich
Manager HR
  • 06 20 44 69 31
Annette