De juiste inrichting draagt bij
aan goede zorg

Als zorgorganisatie wil je tevreden medewerkers, bezoekers en bewoners of patiënten. Dat begint bij goede zorg leveren. Uiteraard heeft de inrichting van je organisatie een grote invloed op hoe mensen zorg ervaren. Daarom wil je alle ruimtes prettig en praktisch inrichten. Met onze leverancier Ahrend gaat je dat lukken.

Natuurlijk weet je hoe belangrijk de inrichting van je organisatie is. Maar tegelijkertijd moet je ook op de kosten letten. Intrakoop heeft daarom een overeenkomst met Ahrend gesloten. Via deze overeenkomst profiteer je van een breed assortiment en gratis advies onder de beste voorwaarden.

Goed advies over het juiste meubilair

Ahrend heeft een ruim assortiment van al het meubilair dat je nodig hebt in je zorgorganisatie. Van eettafel tot leestafel; voor werkplek tot woonruimte. Bovendien kunnen de adviseurs van Ahrend goed meedenken over hoe jouw organisatie ingericht kan worden. Ze luisteren naar je wensen en geven daarop passend advies en maatwerk voor je inrichting. Met oog voor de specifiek uitdagingen van jouw organisatie.

Waarom je Ahrend wilt inschakelen

Besluit je om Ahrend in te schakelen via Intrakoop? Dan ben je zeker van:

  • en breed assortiment woon-, eet-, lees-, en leefmeubilair;
  • uitstekende prijs-kwaliteitverhouding;
  • advies van gespecialiseerde accountmanagers en interieurarchitecten;
  • aandacht voor mvo-doelstellingen.De bezorgservice neemt gratis je oude producten en verpakking mee. Zij zorgen voor een milieuvriendelijke verwerking.

Samen werken aan duurzame doelen

Ahrend wil op elk front duurzaam zijn. Zij houdt bij alle besluiten en handelingen rekening met People, Planet en Profit. Ahrend zet in op het sluiten van de kringlopen en een CO2-neutrale productie in 2020. Wereldwijd is Ahrend bijvoorbeeld de enige leverancier in de meubelbranche met een Cradle-2-Cradlecertificaat. Naast de eigen productie richt Ahrend zich op jou als zorgorganisatie. Bijvoorbeeld door te adviseren over minder materiaalgebruik en minder energieverbruik. Samen zetten jullie je in voor een gezonde, duurzame omgeving.

Neem contact op

Wil je meer informatie of deelnemen aan onze overeenkomst met Ahrend? Neem contact op met:

André Burnet
Contractmanager Facilitaire Diensten en Vastgoed
  • 06 26 02 68 03
André Burnet