Ahrend Nederland B.V.

Als je op zoek bent naar een circulaire én vitaliserende werkomgeving voor jouw zorgorganisatie, dan zit je bij Koninklijke Ahrend goed. Bij Ahrend vind je als lid van Intrakoop een uitgebreid assortiment vitaliserende en circulaire producten en diensten met goede afspraken.

Ahrend creëert vitaliserende werkomgevingen samen met jou

Vitaliserende werkomgevingen dragen bij aan het succes van jouw organisatie. Mensen voelen zich op hun gemak en krijgen er de kans zich te ontwikkelen, collega’s te ontmoeten en elkaar te inspireren. In een vitaliserende werkomgeving staan het welzijn van medewerkers, duurzaamheiddoelstellingen en diversiteit & flexibiliteit centraal.

Ahrends visie op zorg

Ahrend voert veel projecten uit bij klanten in de zorg.  Bij ieder inrichtingsproject is een healing environment het uitgangspunt. Daarin staan patiënten en/of cliënten centraal en hebben medewerkers een werkplek die aansluit op hun werkzaamheden. Zo vind je in spreekkamers bijvoorbeeld organische tafels zodat er geen barrière is tussen arts en patiënt. En met biophilic design haal je – met natuurlijke elementen en veel groen – buiten naar binnen. Dat bevordert het welzijn van patiënten/cliënten, medewerkers en bezoekers. 

Samenwerken aan GreenDeal Duurzame Zorg

Om de nationale CO2-voetafdruk van 7% fors te verlagen, werkt de zorgsector aan de GreenDeal Duurzame Zorg. Met als doel in 2050 klimaatneutraal te zijn en maximaal circulaire zorg te bieden. Met circulair kantoormeubilair en duurzame diensten draagt Ahrend bij aan de duurzame doelstellingen van talloze zorgorganisaties. Ook die van jouw organisatie.

Circulaire designstrategie

Bij alles wat Ahrend doet, staat de circulaire filosofie centraal. Daarmee wordt voorkomen dat grondstoffen op de afvalberg belanden en bevorderen zij langdurig (her)gebruik van onderdelen en materialen. Nieuwe producten ontwikkelen zij dan ook volgens de circulaire designstrategie, want circulariteit begint aan de tekentafel. In onderstaande video laten zij zien hoe ze dit doen: 

 

5 redenen om te kiezen voor Ahrend:

  • 100% eigen circulair meubilair, klaar voor de Corporate Sustainability Reporting Directive (CSRD)
  • Hoge restwaardes bij teruggave van meubilair
  • Hoogwaardig refurbished meubilair
  • Voldoet aan actuele ergonomie-en veiligheidseisen
  • Complete dienstverlening; van circulair advies, onderhoud, beheer, huur, abonnementen tot en met asset management 

Meer weten? 

Laat je inspireren door de projecten van Ahrend Nederland B.V. in de zorg.
Neem contact op met Segmentmanager Warner Raspe op 06-174 00 352 of de adviseurs van Intrakoop. We praten je graag bij!

Bedrijfsgegevens

Bezoekadres
Ahrend Nederland B.V.
Laarderhoogtweg 25
1101 EB AMSTERDAM ZUIDOOST

Tel: (088) 0060000
Postadres
Ahrend Nederland B.V.
Postbus 1
5490 AA SINT-OEDENRODE
Internet
http://www.ahrend.com

Contactpersoon
Warner Raspe