Overeenkomst met Ahrend Nederland B.V. verlengd

De collectieve raamovereenkomst tussen Intrakoop en Ahrend is verlengd. Het uitgangspunt van de vernieuwde samenwerking is om zo duurzaam mogelijk producten te produceren en om deze te leveren tegen een marktconforme prijs. Ahrend zal leden daarnaast de mogelijkheden bieden voor het leasen van meubilair, leveren van Refurbished producten en het krijgen van advies. De overeenkomst loopt tot 31-12-2027.

Ahrends visie op zorg

Bij ieder inrichtingsproject van Ahrend is een healing environment het uitgangspunt. Daarin staan patiënten en/of cliënten centraal en hebben medewerkers een werkplek die aansluit op hun werkzaamheden. Zo vind je in spreekkamers bijvoorbeeld organische tafels zodat er geen barrière is tussen arts en patiënt. Daarnaast bevordert Ahrend het welzijn van patiënten/cliënten, medewerkers en bezoekers door het toepassen van natuurlijke elementen en veel groen in de inrichting. Buiten wordt naar binnen gehaald.

Voordelen voor Intrakoopleden

Als lid van Intrakoop kun je profiteren van het onderscheidende vermogen van Ahrend:

  • 100% eigen circulair meubilair, klaar voor de Corporate Sustainability Reporting Directive (CSRD)
  • Hoge restwaardes bij teruggave van meubilair
  • Hoogwaardig refurbished meubilair
  • Voldoet aan actuele ergonomie-en veiligheidseisen
  • Complete dienstverlening; van circulair advies, onderhoud, beheer, huur, abonnementen tot en met asset management

Meer informatie over de diensten van Ahrend vind je op de leverancierspagina.

Deel dit artikel

Neem contact op

Nicole Ekkers
Contractmanager Facilitaire Diensten
  • 06 44 64 17 32