Jouw verhuizing in zorgzame handen

Verhuizen zorgt altijd voor een hoop gedoe en de nodige emoties. Je moet ontzettend veel regelen. Bovendien zijn patiënten of bewoners vaak ongerust. Onze leverancier weet alles over verhuizen in de zorg. Hij neemt veel regelwerk van je over. En verzorgt de verhuizing met begrip, gevoel en de juiste kennis.

Intrakoop heeft een overeenkomst met dé zorgverhuizer van Nederland: Mondial Movers. Dit bedrijf kent de zorg en weet hoe je een verhuizing in deze sector aanpakt. Daarnaast verzorgt deze verhuizer ook extra diensten. Zoals Facility Warehousing en Zorgservicemedewerker. Uiteraard vallen al deze diensten ook onder de voordelige overeenkomst met Intrakoop.

Verhuizers met ervaring in de zorg

Mondial Movers heeft een apart bedrijfsonderdeel dat gericht is op de zorg. De adviseurs werken uitsluitend samen met zorgorganisaties. Daardoor weten ze goed wat er allemaal komt kijken bij een verhuizing in de zorg. De verhuismedewerkers zijn speciaal opgeleid voor zorgverhuizingen.

Medewerkers opgeleid tot 'zorgverhuizer'

In samenwerking met een regionaal opleidingscentrum heeft Mondial Movers de opleiding 'zorgverhuizer' ontwikkeld. Tijdens deze zorgopleiding leren verhuismedewerkers onder andere over ziektebeelden en specifieke eisen die gesteld worden aan het werken in de zorgsector. En over hoe ze het beste om kunnen gaan met patiënten, cliënten en bewoners. Deze opleiding garandeert continuïteit en kwaliteit bij het verhuizen van zorgorganisaties.

Neem contact op

Heb je te maken met een interne verhuizing of verhuis je naar een andere locatie? Schakel de zorgverhuizer via ons in. Bel of mail:

André Burnet
Contractmanager Facilitaire Diensten en Vastgoed
  • 06 26 02 68 03
André Burnet