Mondial Movers B.V.

Mondial Movers is een verhuisorganisatie met 25 vestigingen door heel Nederland, waardoor er altijd een Mondial Verhuisbedrijf bij jou in de buurt is. De afgelopen jaren heeft Mondial Movers zich gespecialiseerd in verhuizingen in de zorgsector. Deze vragen om een specifieke aanpak vanwege de individuele zorgvragen van cliƫnten. Zij houden rekening met bewoners en laten de verhuizing zo soepel mogelijk verlopen.

Een zorgvuldige planning is cruciaal bij een zorgverhuizing. Mondial Movers is zich daarvan bewust en heeft daarom een eigen zorgopleiding voor hun medewerkers. Verhuizers leren tijdens deze cursus meer over ziektebeelden en hoe ze rekening kunnen houden met bewoners. Kortom: Mondial Movers is dé zorgverhuizer van Nederland. 

Opslag

Mondial Movers biedt daarnaast een service aan voor zorginstellingen: opslag- en beheersysteem MoBis. Heeft jouw organisatie meubilair of andere spullen over, waarvan je nu nog niet weet of je ze in de (nabije) toekomst nodig hebt? Of heeft jouw jnstelling meerdere locaties in het land en wisselt de benodigde inventaris per vestiging regelmatig? Dan is het handig om één centraal opslag- en beheersysteem te hebben met een overzicht wat er in opslag staat bij Mondial Movers. Onze organisatie heeft hier dé oplossing voor met het gebruiksvriendelijke online programma MoBis. Met het ‘Mondial Opslag Beheer Informatie Systeem’ wordt er minder nieuw gekocht en meer hergebruikt. 

Maatschappelijk verantwoord ondernemen

  • Mondial Movers is al jaren koploper op het gebied van maatschappelijk verantwoord ondernemen. Sinds 2010 zijn de internationale richtlijnen voor MVO (ISO 26000) geïmplementeerd in haar managementsystemen. Daarnaast heeft Mondial Movers in 2020 het Keurmerk Sociale Onderneming behaald, waarmee ze laat zien een bijdrage te leveren aan de Sustainable Development Goals van de Verenigde Naties.
  • Gebruik van 100% elektrisch vervoer en de kunststof verhuisbox, een cradle to cradle product, vermindert de CO2-uitstoot aantoonbaar.
  • Opleiding Verhuismedewerker: mensen met een afstand tot de arbeidsmarkt een kans geven om aan de slag te gaan.

Unieke voordelen

  • Eigen zorgopleiding voor verhuismedewerkers
  • Aparte unit voor de zorgsector waar ervaren adviseurs uitsluitend zorgrelaties bedienen; als geen ander kennen zij de specifieke problematiek van verhuizingen in de zorg
  • Mogelijkheid tot inzet van onze servicemedewerker
  • Landelijke dekking (25 vestigingen)

Bedrijfsgegevens

Bezoekadres
Mondial Movers B.V.
Kelvinring 52b
2952 BG ALBLASSERDAM

Tel: (078) 6990333
Postadres
Mondial Movers B.V.
Postbus 91
2950 AB ALBLASSERDAM
Internet
http://www.mondial-movers.nl

Contactpersoon
Marcel de Waal

Neem contact op

Nicole Ekkers
Contractmanager Facilitaire Diensten
  • 06 44 64 17 32