Intrakoop en Mondial Movers verlengen overeenkomst

Mondial Movers

Intrakoop en Mondial Movers hebben hun overeenkomst opnieuw verlengd. Naast inzet voor duurzaamheid en sociaal ondernemen is de expertise en uitgebreide dienstverlening van Mondial Movers in de zorgsector uniek. Door samen te werken aan een aanbod dat nog beter aansluit bij de behoeftes van zorginstellingen en de marktontwikkelingen in de zorg kunnen nog meer leden hiervan profiteren.

Mondial Movers heeft onlangs, als landelijke verhuisorganisatie, het Keurmerk Sociale Onderneming behaald. Dit is een bijzondere prestatie want alle 20 Mondial Verhuisbedrijven ontvingen het certificaat. Met dit Keurmerk heeft het bedrijf in een onafhankelijke audit aan kunnen tonen dat sociaal ondernemen verankerd is in het DNA. Of het nu gaat om social return on investment, het reduceren van de CO2-uitstoot of het sponsoren van goede doelen: het gehele team neemt maatschappelijke verantwoordelijkheid. Concreet betekent dit dat Mondial Movers een bijdrage levert aan vijf Sustainable Development Goals van de Verenigde Naties, waaronder ‘klimaatactie’, ‘eerlijk werk’ en ‘armoedebestrijding’. 

Verhuizen in coronatijd

Mondial Movers staat bekend om haar uitgebreide dienstverlening in de zorgsector. Deze dienstverlening is sinds het uitbreken van de coronacrisis uitgebreid. Wanneer een cliënt van een zorginstelling overlijdt aan het coronavirus kunnen de nabestaanden de inboedel van hun dierbare niet meenemen. Mondial Movers werkt daarom samen met bedrijven die gespecialiseerd zijn in het grondig reinigen van een woning en de inventaris ervan. Daarna komt het verhuisteam in actie om de spullen over te brengen naar een opslaglocatie, waar de familie naar toe kan op een moment dat ze eraan toe is. Deze werkwijze waarborgt optimale veiligheid voor alle betrokkenen.  

Anderhalve meter-samenleving

In deze tijd kan het voor zorgorganisaties een uitdaging zijn om alle ruimtes in te richten volgens de richtlijnen van de overheid voor de anderhalve meter-samenleving. De projectmanagers van Mondial Movers zijn inventief en bieden volledige ondersteuning bij het herinrichten van een locatie. Zo kunnen zij nieuwe indelingstekeningen maken voor de algemene ruimtes, plexiglas leveren voor de balies, routes / signering aanbrengen en is het mogelijk om een ‘floormanager’ in te zetten. Dit is een ‘huismeester’ die waarborgt dat alle medewerkers en bezoekers de regels naleven. Tot slot is het mogelijk om het (tijdelijk) overtollige meubilair over te brengen naar één van de 25 opslaglocaties.

Meer informatie over Mondial Movers lees je hier.

 

Deel dit artikel