Goed verzekerd zorg leveren

Hoe vaak houd jij de verzekeringen van jouw zorgorganisatie tegen het licht? Zorg dat deze aansluiten bij de risico’s van vandaag. Onze partners adviseren je graag over je verzekeringsportefeuille. Na deze check weet je hoe je jouw organisatie goed verzekert.

Vanuit onze leden kwam het verzoek om op zoek te gaan naar verzekeringsmakelaars met kennis van de zorg. Dit was de start van een uitgebreide marktverkenning. Vervolgens hebben we met verschillende verzekeringsmakelaars onderhandeld. Het resultaat: twee overeenkomsten met betrouwbare tarieven en afspraken.

Overeenkomsten met twee verzekeringsmakelaars

Intrakoop heeft overeenkomsten gesloten met twee verzekeringsmakelaars: Aon Nederland en Raetsheren van Orden. Zij geven onafhankelijk advies over te dekken risico’s in de zorg. Vervolgens kunnen zij ook de gewenste verzekeringen voordelig voor jou inkopen.

Welke verzekeringsmakelaar kies jij?

Welke verzekeringsmakelaar bij jouw organisatie past, hangt af van je wensen. Wil je meer weten over beide verzekeringsmakelaars? Wij verhelderen graag de verschillen tussen hen. Wil je een van beide verzekeringsmakelaars inzetten? Teken dan in op de Intrakoop-overeenkomst en profiteer van onze afspraken.

Neem contact op

Wil jij je verzekeringen eens goed onder de loep te nemen? Nodig een van onze makelaars dan eens bij je uit. Bel of mail voor een afspraak met:

Simone Nicolaes
Inkoper/productmanager HRM
  • 06 25 52 00 72
Simone Nicolaes