Raetsheren van Orden B.V.

De adviseurs van Raetsheren van Orden helpen je bij je verzekerings- en risicomanagementbeleid en inkoopstrategie voor jouw verzekeringsportefeuille. Samen maakt Raetsheren van Orden risico’s inzichtelijk en ondersteunt je met maatwerkoplossingen.

Door een brede kennis van de publieke sector ben je verzekerd van een partner die je ondersteunt in het herkennen van dagelijkse en toekomstige risico’s. De persoonlijke dienstverlening wordt aangevuld met digitale oplossingen die je inzicht geven in de volledige verzekeringsadministratie. Raetsheren van Orden maakt samen de risico’s inzichtelijk en ondersteunt je met het creëren van maatwerkoplossingen.

Als Intrakoop-lid kun je gebruik maken van een onafhankelijke adviseur, zonder gebonden te zijn aan een beperkt aantal leveranciers. Binnen de online omgeving, exclusief voor Intrakoop-leden, kun je bovendien je verzekeringspolissen efficiënt beheren. En dat alles tegen een transparante vergoeding die gekoppeld is aan de omzet van je zorginstelling en niet afhankelijk is van de prijsontwikkeling van verzekeringen.

Maatschappelijk verantwoord ondernemen

  • Raetsheren van Orden houdt bij het inkopen rekening met maatschappelijke sociale, milieu- en economische gevolgen.
  • Raetsheren van Orden wil met kennis en expertise klanten ondersteunen, maar ook andere maatschappelijke doelen helpen bij het bereiken van goede prestaties. Met als doel een waardevolle bijdrage aan de samenleving te leveren.
  • Raetsheren van Orden investeert in de ontwikkeling, vitaliteit en loyaliteit van haar medewerkers voor een langdurige goede relatie om zo het kwaliteitsniveau op peil te houden.

Unieke voordelen

  • Geen standaardoplossingen maar onafhankelijk en objectief advies op maat waarvoor Raetsheren van Orden ook verantwoordelijkheid draagt
  • Raetsheren van Orden maakt verzekeringen inzichtelijk en zoekt samen met jou de beste oplossingen voor risico’s
  • Transparantie staat voorop
  • Ontzorging van je administratie door digitale oplossingen voor het beheer van verzekeringen
  • Raetsheren van Orden heeft een sterke positie bij belangrijke samenwerkingspartners voor de zorgsector

Wil je meer weten over de dienstverlening van Intrakoop op personeelsgebied? Ga dan naar deze pagina.

Bedrijfsgegevens

Bezoekadres
Raetsheren van Orden B.V.
Arcadialaan 36a
1813 KN ALKMAAR

Tel: (072) 54 14 151
Internet
http://www.rhvo.nl

Contactpersoon
Wim Mulder