Hulp voor grip op je PNIL-kosten en processen

Personeelskosten in de zorg blijven stijgen. Een belangrijke oorzaak is het steeds groter deel aan kosten voor personeel niet in loondienst (PNIL). Grip op een betere verhouding tussen vast en flexibel personeel en op PNIL-tarieven is van belang. Intrakoop en Labor Redimo werken nauw samen om je daarin te ondersteunen. 

Van advies tot en met inkoop

Labor Redimo helpt je meer grip en regie te krijgen op de werving en verhouding van vast en flexibel personeel én op PNIL-tarieven. Vanuit een onafhankelijke positie zonder enig belang bij leveranciers kunnen zij je adviseren en begeleiden. Of het nu gaat om strategiekeuzes, het inrichten van (inhuur)processen of bemensing en marktconforme tarieven. Intrakoop kan je begeleiden bij het stroomlijnen en afsluiten van inkooptrajecten voor PNIL.  

Inzicht in je kosten

Wil je weten op welke PNIL-kosten je kunt besparen en waarop je precies kunt sturen? De praktische tools van Labor Redimo helpen je:

  • Het benchmarkrapport op maat biedt overzicht en een gedetailleerde besparingsanalyse voor je totale uitgaven van uitzenden en/of detacheren en interim professionals/zzp-ers. 
  • De Uitzendtarievenchecker laat je zien wat de besparingsmogelijkheden zijn op de belangrijkste functies die je via uitzendbureaus inhuurt.
  • Een abonnement op de TarievenTool geeft inzicht in de opbouw en marktconformiteit van je PNIL-tarieven. Handig bij contractonderhandelingen en om prijswijzigingen te beoordelen.

Maak kennis met Labor Redimo 

Neem contact op

Wil je meer weten over onze samenwerking met Labor Redimo om meer grip te krijgen op PNIL-kosten? Neem dan contact op met:

Simone Nicolaes
Productgroepmanager Personeelsdiensten
  • 06 25 52 00 72
Simone Nicolaes