Check op marktconforme tarieven

Betaal jij voor je zorgorganisatie een marktconform tarief voor jullie uitzendkrachten? Of is er ruimte voor verbetering en zelfs een besparing? Met onze Uitzendtarievenchecker weet je het binnen enkele werkdagen.

De tarieven voor Personeel Niet in Loondienst (PNIL) zijn vaak niet transparant. Je biedt door de enorme krapte op de arbeidsmarkt vaak gewoon wat de markt vraagt. Zelfs na onderhandelingen en het afsluiten van contracten vraag je je wel eens af of je een eerlijk tarief betaalt. 

Vanuit Intrakoop zijn we dagelijks bezig met PNIL-vraagstukken. We hebben inmiddels samen met onafhankelijk adviesbureau Labor Redimo een  database aan tarieven opgebouwd. Met onze Uitzendtarievenchecker kunnen we je een eerste inzicht geven in de marktconformiteit van je uitzendtarieven. 

Wat levert de Uitzendtarievenchecker op?

Onze Uitzendtarievenchecker is kosteloos en alleen voor onze leden. Je beantwoordt online een aantal meerkeuzevragen over de inhuur van je uitzendkrachten. Daarna ontvang je per e-mail binnen enkele werkdagen een advies met de resultaten van hoe jouw tarieven zich verhouden tot de andere tarieven in de zorgsector.

Je weet dan of je een eerlijk tarief betaalt of waar verbeteringen mogelijk zijn. Ook kun je dit inzicht gebruiken om verder te kijken naar de PNIL-kosten van jouw zorgorganisatie, voor detachering en zzp-inhuur. 


Ga naar de Uitzendtarievenchecker 

Neem contact op

Wil je al je PNIL-kosten eens laten analyseren en de contracten die je hebt of zou willen afsluiten? Neem dan voor een verkennend gesprek contact op met

Simone Nicolaes
Productgroepmanager Personeelsdiensten
  • 06 25 52 00 72
Simone Nicolaes