Het juiste vervoersmiddel voor iedere dienst

Aurix.FranciscusLaboratoriumenTrombosedienst_web

De vervoerswensen binnen de zorg zijn divers. Iedere organisatie heeft verschillende vragen en behoefte aan maatwerk. Dit vraagt om een adviseur die met jou meedenkt én de beste leaseprijs voor jouw voertuigen regelt.

Afnamedienst Atalmedial

Atalmedial heeft Intrakoop gevraagd om de vervanging van auto’s van de Afnamedienst, bedrijfsbussen bij de afdeling Transport & Logistiek en om de mogelijkheden tot verduurzaming van het wagenpark te bekijken. Intrakoop heeft mobiliteitspartner hiervoor AURiX ingeschakeld.

Met de organisatie van een demonstratiedag konden medewerkers meebeslissen welke auto past bij de uitvoering van hun werkzaamheden. Het resultaat zijn 29 nieuwe Renault Twingo’s voor de Afnamedienst en 19 Citroën Berlingo’s bij de afdeling Transport & Logistiek. Ook zijn er twee volledig elektrische poolauto’s aangeschaft: de Renault Zoë. 

Franciscus Vlietland

Het ziekenhuis Fransicus Vlietland wist al van welke auto’s zij gebruik wilden maken: de Suzuki Ignis. Via Intrakoop kwamen zij in contact met AURiX. Zij hebben de beste deal uit de markt gehaald door verschillende offertes te vergelijken. Daarnaast hebben zij de belettering begeleid, zodat de Franciscus Gasthuis & Vlietland-huisstijl op de auto’s prijkt. 

De bemiddeling door AURiX heeft gezorgd voor de beste leaseovereenkomst en auto’s die aan de wensen van de medewerkers voldoen.

Wil je meer weten over de mogelijkheden voor jouw organisatie? Ontdek meer over Intrakoop-leverancier AURiX.

 

Deel dit artikel

Neem contact op

Wil je meer weten over de diensten van AURIX? Of wil je een afspraak maken? Bel of mail:

Antje ten Broek
Inkoper/productmanager Facilitair
  • 06 13 01 46 57