AURiX b.v.

autolease

AURiX helpt je te besparen op zowel de kosten als de inspanningen rondom het leasen van auto's en bedrijfswagens. Als Intrakoop-lid profiteer je kosteloos van het slimme inkoopmodel van AURiX.

Veel zorginstellingen hebben momenteel de focus op duurzaamheid. En automatisch wordt er dan ook naar het wagenpark gekeken. Maar hoe verduurzaam je nu het wagenpark? AURiX helpt de leden van Intrakoop bij het opstellen én realiseren van het duurzaamheidsplan bij het wagenpark. Wil je meer weten, informeer naar de voorbeeld cases van onder andere Meander, Ijsselheem, Pergamijn, Sovak, Juvent en Envida.

Gemakkelijker
AuriX ontzorgt je. Van de inkoop van leasecontracten tot en met het volledige wagenparkbeheer en adviestrajecten: de experts van AURiX staan voor je klaar. Deze Intrakoop-leverancier presenteert je meerdere leaseoffertes en je bepaalt van welk aanbod je gebruik wenst te maken.

Beter
Alle leasecontracten die via AURiX worden afgesloten, voldoen aan de AURiX voorwaarden. Dankzij deze verbeterde, transparante voorwaarden, weet je altijd waar je aan toe bent. Zo kom je niet voor onaangename verrassingen te staan.

Goedkoper
Het slimme inkoopmodel van AURiX zorgt ervoor dat je leaset tegen de scherpste prijzen. Alle aanvragen worden uitgezet in een mini-competitie tussen verschillende leasemaatschappijen. Daarnaast profiteer je van een mantelovereenkomst, gebaseerd op een collectief met meer dan 3.000 voertuigen. Dat betekent voordeel van inkoopkortingen en volumebonussen.

Unieke voordelen

  • (Inter)nationale kennis en ervaring op het gebied van autolease
  • Gegarandeerd scherpe leasetarieven
  • Verbeterde, transparante contractvoorwaarden
  • Onafhankelijk expert aan jouw zijde

Wil je meer weten over de dienstverlening van Intrakoop op personeelsgebied? Ga dan naar deze pagina.

Bedrijfsgegevens

Bezoekadres
AURiX b.v.
Hambakenwetering 1
5231 DD ’s-Hertogenbosch

Tel: (073) 6410790
Internet
http://www.aurix.nl

Contactpersoon
Ike Gerritsen

Neem contact op

Jan Holsappel
Consultant en programmamanager Duurzaamheid
  • 06 21 28 69 32