Abena Healthcare BV

Het geluk en welzijn van de cliënt en zorgmedewerkers, daar zet Abena Healthcare zich voor in. Door zorgprofessionals te ondersteunen in het leveren van de beste basiszorg. Dat gaat verder dan het leveren van kwalitatief hoogwaardige producten. Met deze leverancier werk je samen aan grip op kwaliteit van zorg, tijd van zorgverleners én kosten.

Abena Healthcare levert producten en diensten in vier zorggebieden; continentiezorg, huidverzorging, infectiepreventie en facilitair. Voor ieder zorggebied heeft het bedrijf specialisten in dienst. Samen met de zorgprofessional op de vloer zoekt de specialist naar de oorzaak van problemen, zoals een nat bed of een rode huid. Door de oorzaak aan te pakken in plaats van de symptomen te bestrijden leidt dat tot het hoogst haalbare voor de cliënt: een betere kwaliteit van leven. En het bespaart tijd en kosten.

Samenwerken met een visie

Elke cliënt is belangrijk. Om echt grip te krijgen op goede basiszorg is een bredere aanpak nodig dan het behandelen van losse cliëntcasussen. Daarom kijkt Abena Healthcare samen met de zorgorganisatie welk ‘punt van aandacht’ de meeste winst oplevert op het gebied van kwaliteit, tijd en kosten. Denk bijvoorbeeld aan: natte bedden, rode huid, infecties, nachtrust, zelfredzaamheid, verspilling, schone omgeving, fysieke belasting en persoonlijke aandacht. Deze integrale aanpak biedt zorgorganisaties een handvat om grip te krijgen op goede zorg.

Garantie op besparing TCO

Als producent en leverancier van hoog kwalitatief conventioneel en slim incontinentiemateriaal weet Abena Healthcare als geen ander wat kwaliteit van continentiezorg is en welke impact kwaliteit heeft op de Total Cost of Ownership (TCO). Door de focus te leggen op kwaliteit is er altijd sprake van een daling van de totale continentiezorgkosten én een verhoging van kwaliteit van zorg. Deze leverancier toont in een business case zowel een nulmeting, resultaatmeting (uitgedrukt in besparing van tijd en geld) als kwaliteitsverbetering aan.

Abena garandeert je dat je organisatie minimaal 25% op het totale jaarbudget aan incontinentieproducten kan besparen. Als dit resultaat door TCO niet volledig gehaald wordt, keert de leverancier een bonus uit die dit tekort aanvult tot 25% van de jaaromzet aan incontinentiemateriaal. Als je de doelstelling realiseert, ondersteunt Abena je in het verhogen van de ambitie en het blijvend realiseren van deze doelstelling. Je kunt vooraf met Abena de aanpak en voorwaarden bespreken.

Unieke voordelen

  • Abena Healthcare is een Deens familiebedrijf. Dat is te merken aan de persoonlijke betrokkenheid en intrinsieke motivatie van medewerkers om bij te dragen aan de kwaliteit van zorg.
  • Abena is leverancier van het eerste slimme incontinentiemateriaal, Abena Nova, dat succesvol wordt ingezet in veel zorginstellingen om de kwaliteit van zorg voor cliënt en zorgprofessional te verbeteren. 
  • Met haar TCO-benadering garandeert Abena 25% besparing op incontinentieverzorging.

Maatschappelijk verantwoord ondernemen

  • Abena Healthcare heeft zijn CO2-uitstoot sinds 2009 verminderd met 62,1%.
  • Meer dan 86% van het productieafval wordt gerecycled
  • Abena onderschrijft de 10 gouden regels van de Verenigde Naties Global Compact over arbeidsomstandigheden, kinderarbeid, mensenrechten, milieu, duurzaamheid en anticorruptie.

Wil je meer weten over de dienstverlening van Intrakoop op medisch gebied? Ga dan naar deze pagina. 

Bedrijfsgegevens

Bezoekadres
Abena Healthcare BV
Akkerdistel 2a
5831 PJ Boxmeer

Tel: (0485) 34 34 44
Internet
https://www.abena.nl

Contactpersoon
Arend de Heus

Neem contact op

Maarten de Witte
Contractmanager Medische Hulpmiddelen
  • 06 82 05 82 98