Abena Healthcare is nu Intrakoop-leverancier

Verzorgende bij patient_web

Sinds 1 oktober heeft Intrakoop een raamovereenkomst met Abena Healthcare B.V., leverancier van incontinentiemateriaal, beschermende producten en artikelen voor verzorgend wassen.

Garantie op besparing door TCO-aanpak

Incontinentiemateriaal maakt voor alle zorginstellingen een groot deel van de totale uitgaven aan medische hulpmiddelen uit. Met een TCO(total cost of ownership)-aanpak kan Abena garanderen dat je zorgorganisatie minimaal 25% van het totale jaarbudget aan incontinentieproducten bespaart. Bovendien is deze leverancier met de innovatieve ontwikkeling van Abena Nova een voorloper op het gebied van de “slimme luier”. Tel daar onze scherpe inkoopcondities bij op en Abena Healthcare kan zo maar een interessante leverancier zijn voor je pakket incontinentiemateriaal. 

Deel dit artikel

Neem contact op

Wil je meer weten over deze nieuwe raamovereenkomst? Neem dan even contact op met

Ted Geutjes
Productgroepmanager Medische Hulpmiddelen
  • 06 12 28 43 16