Boels Rental

Boels Rental is een internationaal verhuurbedrijf. Met 105 vestigingen in Nederland is Boels altijd dichtbij.

Boels Rental is een internationaal verhuurbedrijf. Met 105 vestigingen in Nederland is Boels altijd dichtbij.

Als lid van Intrakoop kun je bij Boels Rental gebruikmaken van een breed en uitgebreid assortiment aan moderne en duurzame machines en gereedschappen van topkwaliteit.

Of het nu gaat om handgereedschappen, hoogwerkers, klimaatbeheersing, klimmaterieel, bouwplaats inrichting, camerabewaking, lichtmasten, hekwerk, toiletvoorzieningen of units. Boels Rental heeft altijd een oplossing. 

Boels Rental is een generalist met specialistische inslag en biedt zowel standaard als maatwerkoplossingen, afgestemd op de gewenste behoefte van de leden van Intrakoop. 

Elk project, groot of klein is uniek en vraagt om een andere aanpak. Zij denken graag mee met de leden voor de beste huuroplossing.

De verhuurprofessionals van Boels staan klaar om je van A tot Z advies te geven en zij hebben ruime ervaring in het volledig ondersteunen van klanten bij projecten voor het bieden van de juiste oplossing.

Samen met de klant bespreken zij graag hoe de efficiëntie op het project kan worden verhoogt en wordt er gekeken naar de mogelijkheden om volledig te ontzorgen.

Jouw voordelen

Door de samenwerking tussen Intrakoop en Boels Rental profiteren de leden van de volgende voordelen:

 • Altijd een partner voor al je materieel om de hoek
 • De beschikbaarheid over de jongste en meest brede verhuurvloot van Nederland
 • Scherpe prijzen door de centraal afgestemde afspraken tussen Intrakoop en Boels Rental

Duurzaamheid

Duurzaamheidsprestaties van bedrijven worden verbeterd, wanneer gekozen wordt voor het huren van materieel in plaats van het rechtstreeks aan te schaffen. Intensiteit van gebruik, het juiste materieel, transport en levensduur zijn daarin de cruciale factoren.

Uit dat onderzoek blijkt dat huren van machines, ten opzichte van het permanente bezit ervan, zorgt voor een reductie van de CO2-emissie en dus bijdraagt aan een duurzame wereld.

Kort samengevat: gehuurd materieel wordt vaker en daarmee efficiënter gebruikt. Door de bezettingsgraad van apparatuur te optimaliseren, ongebruikt materieel te voorkomen,

opslagruimte te beperken en het afval- en materiaalgebruik tot een minimum terug te brengen, heeft dit een zeer positief effect op het milieu.

Boels Rental doet veel op het gebied van duurzaamheid en is ervan overtuigd een cruciale rol te kunnen spelen in de overgang naar een duurzame economie. Zo investeert Boels Rental bijvoorbeeld in:

 • monitoringstechnologieën om machines efficiënter te onderhouden en in te zetten
 • voertuigen en motoren met lage uitstoot
 • maatregelen om brandstofverbruik te verminderen
 • optimalisatie van recycling van afval en materieel

Hierbij gaat het om een verschuiving van ‘eigendom van goederen’ naar ‘toegang tot goederen’. Door middel van verhuur kunnen we hulpbronnen besparen en maken we beter gebruik van materieel gedurende de hele levenscyclus.

Huren

Hoe je bij Boels wilt huren bepaal je zelf:

 • Online via https://www.boels.nl/huren
 • Per telefoon bij Boels OneCall op telefoonnummer 046-8200436 (speciaal telefoonnummer voor de Intrakoopleden)
 • Persoonlijk, in één van de vestigingen.

Kijk voor de dichtstbijzijnde vestiging op https://www.boels.nl/vestigingen

Voor het volledige assortiment en mogelijkheden verwijzen wij je naar www.boels.com

Intrakoop en Boels zijn ervan overtuigd dat we samen een cruciale rol kunnen spelen in de overgang naar een duurzame economie. Hierbij gaat het om een verschuiving van ‘eigendom van goederen’ naar ‘toegang tot goederen’.

Door middel van verhuur kunnen we grondstoffen besparen en maken we beter gebruik van materieel gedurende de hele levenscyclus.

Bedrijfsgegevens

Bezoekadres
Boels Rental
Dr. Nolenslaan 125
6136 GV SITTARD

Tel: +31
Postadres
Boels Rental
Postbus 666
6130 AR SITTARD
Internet
http://www.boels.com

Contactpersoon
Laila Barbach

Neem contact op

André Burnet
Contractmanager Facilitaire Diensten en Vastgoed
 • 06 26 02 68 03