Wijzigingen in wet- en regelgeving rol- en kamersteigers

Het veilig opbouwen van rolsteigers ligt opnieuw onder het vergrootglas van de Nederlandse Arbeidsinspectie. Het is inmiddels enkele jaren geleden dat de toezichthouder op een groot aantal bouwplaatsen het gebruik van rolsteigers inspecteerde. Waarschijnlijk is een nieuwe inspectieronde binnenkort te verwachten. Het is dan ook belangrijk om hierop voorbereid te zijn.

Voor de laatste ontwikkelingen omtrent verantwoordelijkheden en verplichtingen, raden we je aan om dit artikel te lezen: Rolsteigers weer onder vergrootglas Arbeidsinspectie - VSB (vsbnetwerk.nl)

Om ervoor te zorgen dat jouw zorgorganisatie volledig voldoet aan de vereisten, biedt Boels een specifieke rolsteigertraining aan. In slechts 4 uur kunnen tot maximaal 10 personen per sessie getraind worden (2 sessies/20 personen op 1 dag).

Met deze rolsteigertraining zorg je ervoor dat jouw medewerkers:

  • Gecertificeerd zijn volgens de laatste wet- en regelgeving
  • Veilig en verantwoord met een rolsteiger kunnen werken

Naast rolsteigertraining biedt Boels ook andere belangrijke trainingen en certificeringen aan, zoals:

  • Machinetrainingen:               Hoogwerker/verreiker/Heftruck
  • Veiligheidstrainingen:           Rolsteigers/ladders/trappen
  • BHV / VCA
  • Toolboxen

Klik hier voor de standaard prijslijst met de meest voorkomende trainingen verzorgd door Boels

Over BoelsBoels gaat verder dan alleen het leveren van de juiste machines op de juiste tijd en plaats. Zij zorgen er ook voor dat hun klanten veilig met hun machines kunnen en mogen werken. Trainers van Boels staan tot de beschikking van onze leden om volledig te ontzorgen en te adviseren op het gebied van trainingen en certificeringen.

Wil je meer weten over de mogelijkheden, neem dan een kijkje op de leverancierspagina van Boels of contact op met André Burnet.

Deel dit artikel

Neem contact op

André Burnet
Contractmanager Facilitaire Diensten en Vastgoed
  • 06 26 02 68 03