Coolblue

Bij Coolblue Zakelijk bestel je als Intrakooplid zo makkelijk mogelijk. Via je eigen inkoopsysteem, de Coolblue website of jouw Coolblue accountmanager bestel je witgoed en andere facilitaire producten zoals stofzuigers en televisies.

Betaal op rekening en ontvang alle bedrijfsaankopen op één overzichtelijke verzamelfactuur. Vandaag besteld, is morgen geleverd. En als je wilt installeren we witgoed gelijk op de juiste plek. Ook op de vierde verdieping of in de kelder.

Gewoon Groen

Ook helpt Coolblue je energie te besparen. Op onze website lichten wij de meest energiezuinige producten uit met het Coolblue’s Groene Keuze label. Deze producten hebben de beste klantreviews én een laag energieverbruik, waardoor jij gemakkelijk een groene keuze kan maken.

Ook helpt Coolblue met het verlengen van de levensduur van apparaten door grote producten, zoals witgoed, te repareren op locatie. Wanneer vervanging toch noodzakelijk is, nemen ze bij de bezorging van het nieuwe apparaat als extra service de oude voor je mee terug.

Bedrijfsgegevens

Bezoekadres
Coolblue
Weena 664
3012 CN Rotterdam

Tel: +31 10 798 89 69
Internet
https://www.coolblue.nl/c/zakelijk.html

Contactpersoon
Arvin Glimmerveen

Neem contact op

André Burnet
Contractmanager Facilitaire Diensten en Vastgoed
  • 06 26 02 68 03