Eneco Zakelijk B.V

Eneco is een van de grote energiebedrijven in Nederland, door consumentenorganisaties en Ngo’s erkend als koploper in duurzame energie en energietransitie. De dienstverlening omvat niet alleen de productie en levering van elektriciteit, gas en warmte. Eneco helpt je ook je gebouwen te verduurzamen.

Eneco is al jaren samenwerkingspartner voor de leden van Intrakoop, kent de ontwikkelingen in de zorgsector als geen ander en kan vanuit die diepgaande kennis van zaken adequaat op al je vragen reageren.

Eneco is een 100% Nederlands energiebedrijf. Met 53 gemeenten als aandeelhouder is haar maatschappelijke betrokkenheid en relevantie een gegeven. De bedrijfswinst komt terecht bij de aandeelhoudende gemeenten én wordt gebruikt om 100% te investeren in duurzame energieprojecten. Denk aan windprojecten, maar ook aan investeringen in elektrisch vervoer en projecten voor de verduurzaming van zorgvastgoed. Eneco zet haar maatschappelijke betrokkenheid  graag in bij verduurzamingsvraagstukken, ook in de zorg.

Als Intrakoop-lid profiteer je bovendien van gunstige prijzen en condities, zoals langere betalingstermijn, geen administratiekosten, geen volumerisico’s evenals diensten voor besparing op je energieverbruik.

Maatschappelijk verantwoord ondernemen

  • Eneco investeert alléén in hernieuwbare energiebronnen zoals zon, wind, biomassa en geothermie.
  • Eneco is erkend als een van de meest duurzame energiebedrijven in Europa. Onafhankelijk onderzoek van onder andere Greenpeace onderschrijft dit.
  • Eneco is, samen met WNF en Ecofys initiator van OnePlanetThinking, een wereldwijde aanpak om de impact van de eigen bedrijfsvoering op de planeet drastisch te reduceren. 

Unieke voordelen

  • Eigen Intrakoop accountteam dus altijd een vast aanspreekpunt
  • Jarenlange samenwerking met Intrakoop en kennis van de zorgmarkt
  • Ruime ervaring in energielevering
  • Op je bedrijfsvoering afgestemde elektronische factuur (conform Intrakoop Invoicesharing)

Bedrijfsgegevens

Bezoekadres
Eneco Zakelijk B.V
Marten meesweg 5
3068 AV ROTTERDAM

Tel: (088) 8953593
Postadres
Eneco Zakelijk B.V
Postbus 5
3000 AA ROTTERDAM
Internet
http://www.eneco.nl/zakelijk

Contactpersoon
Saira Chauhdry

Neem contact op

David Hoorn
Productgroepmanager Energie
  • 06 52 75 28 84