Hellemans Consultancy B.V.

Hellemans Consultancy levert managers voor het oplossen van energievraagstukken op financieel, technisch en organisatorisch gebied. Onafhankelijk, deskundig en betrouwbaar.

Het bedrijf levert transparante energieoplossingen aan diverse organisaties: van midden- en kleinbedrijf, inkoopcombinaties, overheidsinstellingen, organisaties in de gezondheidszorg en het onderwijs tot grote industriële concerns en zakelijke dienstverleners.

Hellemans Consultancy valt op door een heldere persoonlijke aanpak waarbij totaaloplossingen worden geboden. Het bedrijf is innovatief en werkt continu aan uitbreiding en verdieping van zijn dienstverlening. Het regelt niet alleen de inkoop van je energie maar biedt ook oplossingen bij vraagstukken over energiebesparing en duurzaamheid. Het voert onafhankelijk energie-audits uit en beoordeelt de efficiency en kosten van je energievoorzieningen. Ook helpt deze leverancier bij je energieadministratie, energiebelasting of het aanvragen van subsidies.

Maatschappelijk verantwoord ondernemen

  • Duurzaamheid staat hoog in het vaandel. Hellemans Consultancy begeleidt vele organisaties bij de inkoop van groene energie.
  • Het bedrijf voert een duurzaam facilitair beleid in zijn eigen organisatie, van eerlijke koffie tot led-verlichting, van afvalscheiding tot het compenseren van CO2-uitstoot.
  • Hellemans wil zelf zorgvuldig omgaan met mens en milieu en vindt het daarom vanzelfsprekend om zorginstellingen te helpen bij hun duurzaamheidsdoelstelling

Unieke voordelen

  • Onafhankelijk advies voor het behalen van duurzaamheidsdoelstellingen
  • Zorg voor implementatie, eventueel met (zorgvuldig gekozen) partners
  • Integrale aanpak
  • Experts op het gebied van energiebesparing en –inkoop

Wil je meer weten over de dienstverlening van Intrakoop op energiegebied? Ga dan naar deze pagina.   

Bedrijfsgegevens

Bezoekadres
Hellemans Consultancy B.V.
De Beek 18-B
3871 MS Hoevelaken

Tel: (030) 2255011
Internet
http://www.hellemansconsultancy.nl

Contactpersoon
Berto Kerstholt

Neem contact op

David Hoorn
Productgroepmanager Energie
  • 06 52 75 28 84