Husk Medical

De zorg volledig ontzorgen, de zorgkosten verminderen door structurele inspanningen en iedere dag garanderen dat zorgorganisaties over de juiste medische hulpmiddelen kunnen beschikken. Dat zijn de doelstellingen van Husk Medical. Alleen op die manier kan de zorg tijdig, veilig en van hoge kwaliteit zijn, is hun visie.

De afgelopen jaren heeft Husk Medical haar assortiment verder uitgebreid. Als zorgorganisatie kun je bij hen terecht voor medische en laboratoriumverbruiksartikelen, zowel algemeen als specifiek voor infuustherapie, infectiepreventie, anesthesie, urologie, cardiologie en dialyse. Het gaat om producten van het eigen merk en van andere producenten waarvoor zij de distributie verzorgen. Door brede medische ervaring kan het team van Husk Medical vergaand meedenken en ook de implementatie en adoptie van haar producten bij de eindgebruiker verzorgen.

Het bedrijf werkt datagedreven. Daardoor kan het rechtstreeks aansluiten op de processen van zorgorganisaties. Concreet betekent dit dat Husk Medical ruime klantspecifieke veiligheidsvoorraden aanhoudt die met software worden gemonitord. Zo realiseert het bedrijf de juiste leverbetrouwbaarheid en kan het relevante ontwikkelingen in het verbruik tijdig signaleren en met je bespreken. Husk Medical verzorgt dus eigenlijk het voorraadbeheer voor de producten die je bij hen afneemt. Je hoeft je dan geen zorgen meer te maken over de beschikbaarheid van deze producten.

Husk Medical heeft de afgelopen jaren bewezen bij tekorten op de medische markt snel alternatieve producten van een goede kwaliteit en tegen gunstige condities te kunnen leveren. Om meer leden de mogelijkheid te bieden bij deze leverancier af te nemen hebben we een raamovereenkomst afgesloten, die voor alle leden transparante condities garandeert.

Unieke voordelen

  • Breed assortiment aan medische verbruiksartikelen tegen aantrekkelijke condities
  • Gegarandeerde beschikbaarheid door datagedreven voorraadbeheer
  • Significante kostenbesparingen mogelijk bij conversie
  • Goede begeleiding bij de implementatie en adoptie van producten bij de eindgebruiker
  • Rechtstreeks en persoonlijk contact tussen het klantenserviceteam en de klanten

Maatschappelijk verantwoord ondernemen

  • Husk Medical werkt er proactief aan om de hoeveelheid verpakkingsmateriaal tot een minimum te beperken.
  • Alle omverpakkingen van Husk Medical zijn van recyclebaar karton en de pakbonhouders zijn van 100% recyclebaar papier.
  • Husk Medical houdt voor iedere zorginstelling een veiligheidsvoorraad aan, waardoor backorders en daarmee extra vervoersbewegingen en CO2-uitstoot worden beperkt.

Wil je meer weten over de dienstverlening van Intrakoop op medisch gebied? Ga dan naar deze pagina.  

Bedrijfsgegevens

Bezoekadres
Husk Medical
Kelvinring 44
2952 BG Alblasserdam

Tel: +31
Internet
http://www.huskmedical.com

Contactpersoon
Wim Poppeliers

Neem contact op

Harry van den Broek
Inkoper/productmanager Medisch
  • 06 53 47 96 64